Még megéri házat venni Toszkánában

2011. november 25., péntek, 11:55
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A The New York Times friss cikke szerint a középső és alsó árkategóriájú lakások tulajdonosai szenvedtek a legtöbbet.

A The New York Times friss cikke szerint a középső és alsó árkategóriájú lakások tulajdonosai szenvedtek a legtöbbet. Főleg az 500 ezer eurónál olcsóbb ingatlanok esetében kellett-kell sokat engedni az árból.

Fotó:

Toszkánában manapság 7-9 ezer eurót kell fizetni egy négyzetméterért, Firenze központjában közel hét ezeret. A népszerű nyaralóházas övezetekben a tartomány fővárosánál kicsit magasabbak az árak.

A lap által megkérdezett szakértők ugyanakkor azt mondták, hogy az árak mára stabilizádtak Olaszország középső és északi körzeteiben. A jó helyen, reális áron kínált lakásokat viszonylag gyorsan eladják. A vevők alkupozíciója viszont még mindig jobb, mint 3-4 évvel ezelőtt.

Időjárási katasztrófákat is kibír – az idehaza 20 éves GERARD tető rácáfol az építőipari válságra
Időjárási katasztrófákat is kibír – az idehaza 20 éves GERARD tető rácáfol az építőipari válságra

A tornádók és földrengések által gyakran sújtott Új-Zélandon 1957-ben megalapított AHI Roofing akkor még nem lehetett tudatában annak, hogy újdonsága, a világ első bevonattal ellátott, préselt acél...

Hirdetés
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Még megéri házat venni Toszkánában
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Ajánlat
HIRDETÉS

Eladná a lakását? Ne reménykedjen jó árban!

Egyre-másra jönnek ki az olyan ingatlanpiaci elemzések, amelyek alapján pillanatokon belül nekilódulhatnak az árak, olyannyira, hogy a...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X