szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A The New York Times friss cikke szerint a középső és alsó árkategóriájú lakások tulajdonosai szenvedtek a legtöbbet.

A The New York Times friss cikke szerint a középső és alsó árkategóriájú lakások tulajdonosai szenvedtek a legtöbbet. Főleg az 500 ezer eurónál olcsóbb ingatlanok esetében kellett-kell sokat engedni az árból.

©

Toszkánában manapság 7-9 ezer eurót kell fizetni egy négyzetméterért, Firenze központjában közel hét ezeret. A népszerű nyaralóházas övezetekben a tartomány fővárosánál kicsit magasabbak az árak.

A lap által megkérdezett szakértők ugyanakkor azt mondták, hogy az árak mára stabilizádtak Olaszország középső és északi körzeteiben. A jó helyen, reális áron kínált lakásokat viszonylag gyorsan eladják. A vevők alkupozíciója viszont még mindig jobb, mint 3-4 évvel ezelőtt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!