szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Kinézték maguknak London keleti részét a luxus ruhákkal, ékszerekkel, autókkal, bútorokkal kereskedő világcégek.

Kinézték maguknak London keleti részét a luxus ruhákkal, ékszerekkel, autókkal, bútorokkal kereskedő világcégek. Ingatlanfejlesztők áruházakat terveznek a City keleti határában, hotelek és lakótornyok épülnek a következő években.

Ilyen lakásokat is építenek Kelet-Londonban

Az új divathelyszín már nem a West End, hanem az olimpiai létesítményeknek is helyet adó környék lesz Shoreditch körzetben. A Pradáról már biztosan tudni, hogy üzletet nyit ott. Ralph Lauren pedig egy 400 négyzetméteres egységgel akar megjelenni.

A Docklands negyed és a Cityhez közeli körzeteké a jövő

Az 1000 dolláros cipőket áruló francia Christian Louboutin most egyezkedik egy üzlethelyiségről a Reuters szerint.  És persze lesznek gourmand éttermek, bárok is, a japán Zuma például nagy luxus bárt fog üzemeltetni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!