MTI Itthon

Lecsapott a TEK egy férfira a gázfegyvere és lőszerei miatt

Engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket foglaltak le a rendőrök egy házban Ágfalván, az ott lakó 57 éves férfit a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége a helyszínen elfogta - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI Itthon

Narancs figyelmeztetést adtak ki Budapestre és több megyére

Néhány megyében és a fővárosban másodfokúra emelte a felhőszakadás miatti figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Több járásban már a narancssárga riasztást is kiadták, ezeken a területeken a következő órákban arra kell számítani, hogy rövid idő alatt akár 50 milliméternél is több eső hullhat.

MTI Itthon

Tenyésztett szarvasokat lövettek ki hamis papírokkal

Vadaskertben tenyésztett szarvasbikákat lövetett ki egy szlovák vadásszal, és hamis papírokkal igazoltatta a trófeákat az a vadásztatással foglalkozó zalai férfi és két társa, akik ellen a Nagykanizsai Járási Ügyészség emelt vádat - közölte a Zala Megyei Főügyészség.

hvg.hu Időjárás

Zivataros napunk lesz

Csütörtökön ismét többfelé leszakadhat az ég, nagyobb kiterjedésű zivatarok kialakulására is esély van.

MTI Itthon

Házi őrizetbe kerül Vizoviczki László

Házi őrizetbe kerülhet 250 millió forintos óvadék ellenében a költségvetési csalással, vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Vizoviczki László, a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis némi változtatással helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék óvadék megállapításáról szóló döntését.

hvg.hu/MTI Itthon

Óriási készültség: menekültek másztak a tetőre a kiskunhalasi táborban

Szerdán menekültek másztak fel a kiskunhalasi befogadóállomás egyik épületének tetejére, illetve később egy II. emeleti ablakba, és azzal fenyegetőztek, hogy leugranak, ha nem nyitják meg a zárt tábort. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a táborhoz és végül meggyőzték a menekülteket, hogy jöjjenek le a tetőről és az ablakból.

1 2 3 4 5 6 7
7629
A címlapról ajánljuk