Bejelentkezés  

Vekerdy Tamás: Nemzeti katasztrófa jöhet

Vekerdy Tamás: Nemzeti katasztrófa jöhet

Mind kevésbé bíznak a szülők a közoktatási rendszerben, nő az alternatív iskolákba jelentkezők száma.

Kigyulladt egy dízelmozdony hétfő este Püspökladányban

Kigyulladt egy szerelvény nélküli dízelmozdony motortere a püspökladányi vasútállomáson hétfő este, a tűz oltása miatt 20-40 percet késnek a személyszállító vonatok ezen a vonalon.

MTI

Saját tartályába esett egy kamionos Algyőn – meghalt

A román sofőr egy német rendszámú tartálykocsi tartályába esett bele. A tartályban fojtó hatású szénhidrogén-származék volt: mire a férfit kimentették, meghalt.

MTI

Fővárosi Választási Bizottság: mégsem sértett kampányt a baloldal

A fővárosi bizottság felülbírálta a csepeli választási bizottság határozatát, és megállapította, hogy a baloldal mégsem sértette meg a kampányolás szabályait, amikor egy rendelőintézetben korteskedett.

MTI

Gyógyszerhamisító hálózatot számoltak fel - Magyarország is érintett

Kiterjedt nemzetközi gyógyszerhamisító hálózatot számoltak fel Ausztriában, Magyarországon és Nagy-Britanniában hétfőn egy összehangolt rendőrségi művelet keretében. A szervezet vezetőjét Bécsben kerítették kézre az osztrák hatóságok.

MTI

Sárfolyás, elöntött pincék, leszakadt vezetékek - nem sokat pihentek a tűzoltók

Budapesten a tűzoltóknak elöntött pincékből kellett kiszivattyúzniuk a vizet, illetve leszakadt faágak, kidőlt fák eltávolítását kellett megoldaniuk. A Zala megyei Gelseszigeten sárfolyást okozott a nagy mennyiségű eső.

MTI

Lerobbant faházikó vesztegelt a ménfőcsanaki utcán

Groteszk látványt nyújtott hétfőn Győr-Ménfőcsanakon egy vontatható faházikó, amely az út közepén, a vasúti átjáró közepén robbant le.

Egy forró napunk se volt idén nyáron

Egy forró napunk se volt idén nyáron

Az átlagosnál fél fokkal melegebb volt az idei magyar nyár, de országos átlagban egy forró napot sem regisztráltak.

MTI

Nyakunkon a választás - már két főpolgármester-jelölt van

Nyakunkon a választás - már két főpolgármester-jelölt van

Staudt Gábor, a Jobbik jelöltje a szükséges ötezer aláírás helyett csaknem hétezret adott le, hétfő délután nyilvántartásba vették. Tarlóssal együtt már ketten indulhatnak hivatalosan a posztért.

MTI

Magyar termelőktől származó gyümölcsöket kapnak a kisiskolások

Az új tanévben is folytatódik az iskolagyümölcs-program, melynek során az 1-6. osztályos kisiskolások kapnak gyömölcsöt.

MTI

"Az év botránya van kialakulóban Csepelen" – feljelentést tesz az Együtt-PM

"Az év botránya van kialakulóban Csepelen" – feljelentést tesz az Együtt-PM

Németh Szilárd csepeli polgármester az Együtt-PM állítása szerint illetéktelenül jutott ahhoz a videofelvételhez, ami alapján a helyi választási bizottság elmarasztalta az ellenzéki polgármesterjelöltet.

MTI
Hirdetés

Fotó: Ebből az ábrából kellene megismerniük a társadalmat a nyolcadikosoknak

Fotó: Ebből az ábrából kellene megismerniük a társadalmat a nyolcadikosoknak

A nyolcadikosok törikönyvében szereplő ábrán állampolgárok járulnak az urnákhoz. A diákoknak a szereplők külseje alapján kell eldönteniük, hogy milyen társadalmi réteghez tartoznak, illetve milyen településen élnek.

TEK-esek csaptak le a kristályra, herbára – videó

Hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyagot, valamint fegyvereket, készpénzt foglaltak le a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – közölte Mecser Tamás megyei főkapitány-helyettes Miskolcon. A dílereket elfogták.

1100 BuBi-bringa kerekét le kell cserélni

1100 BuBi-bringa kerekét le kell cserélni

A tömör gumi kerekeket valamivel könnyebb tömör gumira cserélik, ezáltal könnyebbek lesznek a bérbiciklik. Nemrég ismét meghosszabbították a BuBi tesztüzemét.

Hirdetés

Meghalt a kerti tóba esett kétéves kisfiú Baranyában

Meghalt a kórházban az a kétéves kisfiú, aki vasárnap beleesett egy kerti tóba Szászváron – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

MTI

Orbán fontos arab vendéget fogadott ma

A dinamikusan fejlődő kereskedelmi kapcsolatokról és a közel-keleti helyzetről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Atef Taravneh jordán képviselőházi elnökkel Budapesten, az Országházban – közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn.

MTI

Fotók: Rabbikat, ószövetségi témákat fest az exjobbikos Szegedi Csanád

Fotók: Rabbikat, ószövetségi témákat fest az exjobbikos Szegedi Csanád

A Jobbik egykori alelnöke, a zsidóságára pár éve ráébredő Szegedi Csanád festeni kezdett.

Alvó embert fosztottak ki egy hajnali 4-es, 6-oson

A két tolvaj vesztére civil ruhás rendőrök szeme láttára lopta el egy alvó férfi telefonját vasárnap hajnalban a villamoson. Elfogták őket, kifosztás miatt indult ellenük eljárás.

Fűnyíró traktor alá esett egy kétéves kisgyerek

Fűnyíró traktor alá esett egy kétéves kisgyerek

A kisfiú nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A fűnyíró traktort a gyermek édesanyja vezette. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt nyomoz, a szülőket tanúként hallgatták ki.

Utálod a szomszédot? Rakd tele a kerted kecskével!

Utálod a szomszédot? Rakd tele a kerted kecskével!

Befőttesüvegbe gyűjtették az állati ürülékkel kevert esőlevet az utcáról, majd értesítették a rendőröket a „mintavételről” – így indult az első szeptemberi reggel pár pilisborosjenői számára. A szomszéddal már régóta harcban állnak: a szóbeszéd szerint a férfi bosszúból tart állatokat, mert nem hagyták az iskola közelében kocsmát nyitni. Az önkormányzat egy törvény miatt tehetetlen, a szomszédos iskola udvarán pedig a belháború óta bűzben tornáznak a gyerekek.

16 fokos különbséget is mértek ma az országban – térkép

16 fokos különbséget is mértek ma az országban – térkép

Szeptember első napján a Dunántúlon és északon jelentős mennyiségű eső hullott, míg az ország keleti részén tombolt a nyár.

Hirdetés
1236418
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X