Bejelentkezés  

„A magyar példa olyan, mint egy rohadt tojás”

„A magyar példa olyan, mint egy rohadt tojás”

A lengyel politikai pártok nem tudták elképzelni a helyzetet, amikor Orbán olyan radikális lesz, hogy az ukrán-orosz válság ügyében felmondja az együttműködést az EU-val. A magyar miniszterelnök politikája már Jaroslaw Kaczyński számára is problémás lett, és ma már esze ágában sem lenne azt mondani, mint amit a 2011-es bukásakor, hogy lesz még Budapest Varsóból.A hvg.hu-nak az egyik legismertebb lengyel politikai kommentátor, Cezary Ryszard Michalski adott interjút.

TEK-esek csaptak le egy lövöldözőre a fővárosban

Egy IV. kerületi lakásban kezdett lövöldözni egy zavartnak tűnő férfi. Több lövést is leadott a fegyverből, mire a TEK emberei elfogták. A férfit a mentők kórházba szállították.

MTI

Hatalmas krumpliszállítmányt semmisítettek meg Győr-Moson-Sopronban

Ismeretlen eredetű burgonyát semmisítettek meg Győr-Moson-Sopronban. Sok tonnányi termés ment a zúzdába.

MTI

Nagypályás dílereket ítéltek el jogerősen a Fővárosi Ítélőtáblán

Jogerősen 2 év 6 hónap és 11 év közötti szabadságvesztéssel sújtott a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön öt férfit, akik kábítószerekkel kereskedtek Németországban és Magyarországon.

MTI

Lekapta a dohányzó, kövér nőkről szóló posztját Bálint Antónia

Lekapta a dohányzó, kövér nőkről szóló posztját Bálint Antónia

Bálint Antónia szerint még sosem járt „ennyi keserű és rosszindulatú ember” az oldalán, ezért inkább levette azt a fotót, amelyen szépségszalon előtt dohányzó kövér nők láthatóak. A Fidesz-KDNP XIII. kerületi önkormányzati képviselőjelöltje azt állítja, hogy félreértették: ő nem a súlyfeleslegük miatt kritizálta a hölgyeket, hanem azért, mert cigiznek.

Törölték a nyilántartásból Falus Ferencet és Magyar Györgyöt

A Bokros Lajos javára visszalépett politikusok már hivatalosan sem főpolgármester-jelöltek. A kiesett jelölteket a szavazólapokról is törölni kell, de mivel a főpolgármester-jelölti szavazólapokat még nem kezdte el kinyomtatni az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt., nem kell új szavazólapokat készíteni

MTI

Orbán high-tech hadsereg felállítását jelentette be

Modernizációs folyamat elején jár a magyar hadsereg - mondta a kormányfő a Közös fellépés 2014 nevű hadgyakorlaton. Novemberben már lesz egy ütemezett beszerzési költségvetés a modernizáláshoz.

MTI

"Navracsics Tibor megbukott, és pótvizsgára kötelezték"

Molnár Csaba DK-s EP-képviselő szerint miközben a hazai sajtóban elismerően szóltak Navracsics Tibor szerdai meghallgatásáról, a helyszínen senki nem gondolta így. Szerinte a magyar biztosjelölt csúfosan leszerepelt Brüsszelben.

MTI

Ezt Navracsics Tibor sem gondolhatta komolyan

Ezt Navracsics Tibor sem gondolhatta komolyan

Civileknek tett üres ígéretek, álkerekasztalosdi, végsőkig kiállás az EU által kifogásolt magyar jogalkotás mellett – a területi közigazgatást átszervező Navracsics Tibor igazságügyi miniszterségéből egyebek mellett ezekre emlékezhetünk. Mindez tökéletes ellentétben van azzal, ahogy a magyar uniós biztosjelölt önmagát próbálta meg beállítani szerdán az Európai Parlamentben a bizottsági meghallgatásán.

Negyvenmilliót ítéltek meg az iszapömlés több áldozatának

Több mint negyvenmillió forint kártérítést ítélt meg az iszapömlés tucatnyi károsultjának a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen indított két perben a Fővárosi Törvényszék a csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős döntésében.

MTI

Hat autó gyulladt ki egy vecsési szálloda parkolójában

Lángra kapott egy autó, majd a tűz átterjedt másik ötre egy vecsési szálloda parkolójában.

MTI
Hirdetés

Szívesen vitázna Kocsis Mátéval az MSZP

Az MSZP egy a budapesti Józsefváros jövőjéről szóló vitára hívta ki csütörtökön Kocsis Mátét, a kerület fideszes polgármesterét.

MTI

Több tízmilliós kártérítést ítéltek meg két iszapömléses perben

Több mint negyvenmillió forint kártérítést ítélt meg két, vörösiszapömlés miatt a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen indított perben tucatnyi károsultnak a Fővárosi Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú, nem jogerős döntésében.

MTI

Medián: Falus magasan verte volna Bokrost a főpolgármester-választáson

Medián: Falus magasan verte volna Bokrost a főpolgármester-választáson

A Medián mérése szerint a baloldali ellenzéki pártok visszalépett jelöltjére a választók 12 százaléka szavazott volna, míg Bokros Lajost 5 százalékuk szeretné főpolgármesternek. Így volt ez legalábbis a Falus Ferenc visszalépése előtti héten.

Hirdetés

Nem hagyják annyiban Szentgyörgyvölgyi lakásvásárlását

Az Együtt-PM társelnöke levélben kérte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökétől a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának vagyongazdálkodásáról készült vizsgálat eredményét.

MTI

Gyerekek szeme láttára lökdösött és bilincselt meg egy apát egy iskolarendőr

Gyerekek szeme láttára lökdösött és bilincselt meg egy apát egy iskolarendőr

Iskolakezdés előtt akciózott egy tatabányai iskolarendőr csütörtökön. Egy közlekedési kihágás kísérletéből szóváltás lett, majd síró gyereke mellől vittek el egy apát. Négy rendőrautó vonult ki az esethez. Az iskolarendőr egyébként erőszakmentes konfliktuskezelésről tart felvilágosító órákat a gyerekeknek. A szülők és az iskola igazgatója is felháborodtak.

Hullottak a fejek a mezőgazdasági hivatalban

Túl későn adta ki a Földművelésügyi Minisztérium az orosz embargó miatti károk kompenzálására vonatkozó rendeletet, ezért a magyar gazdák is csak későn tudtak pályázni, így pedig lecsúsztak az uniós támogatásról. Az ügy miatt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalban hullottak a fejek.

200 hajléktalan embernek adnak munkát Ferencvárosban

Kétszáz hajléktalan embernek ad munkát a ferencvárosi mintaprojekt, a márciusig tartó foglalkoztatási programot a Belügyminisztérium 300 millió forinttal támogatja. Az "utcáról a munka világába" elnevezésű projekt második ütemének keretében csütörtökön hulladékaprító gépeket és egy brikett-tárolót adtak át a Gubacsi úti telephelyen.

MTI

Valami nagyon nem stimmel a Lánchíd utcával

Valami nagyon nem stimmel a Lánchíd utcával

Az utca láthatóan nincsen kész, a forgalomba helyezési engedélyt se kapta meg, mégis járnak rajta a BKK-buszok mellett turistabuszok, autók és biciklisek is – kifogásolja az MSZP.

A Mazsihisz örül, hogy Orbánék betiltották a fajvédő konferenciát

Pintér Sándor Orbán kérésére betiltotta a National Policy Institute (NPI) október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett fajvédő kongresszusát, ezt pedig a Mazsihisz nagyon helyesli.

MTI

Betörtek Trócsányi igazságügyi miniszter otthonába

Betörtek Trócsányi igazságügyi miniszter otthonába

A devizahiteles perekről szóló sajtótájékoztatón erősítette meg az igazságügyi miniszter, hogy betörtek otthonába. Azért arról is beszélt, hogy január első felében zárulhatnak le a felülvizsgálati eljárások.

MTI
Hirdetés
1236492
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X