Dercsényi Dávid Itthon

Elnököt keres az úszószövetség: rendszerváltás elhalasztva?

Mind többen követelnek rendszerszintű átalakítást az úszósportban, azt mondják, Gyárfás Tamás távozásával valóban hatalmas esély van erre. Meglehet azonban, hogy tévednek. Vannak itt még szakmán belüli és politikai érdekkörök is, amelyek ott kavarnak a medenceparton.

MTI Itthon

Gyárfás ment, és mégis van sportdiplomáciai siker

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vezetőtestületének, a Bürónak windsori ülésén úgy döntöttek 2018-ban Szombathely rendezheti meg a junior férfi vízilabda-világbajnokságot.

MTI Itthon

Állítják, nem lesz fennakadás, mert a hivatalnokok postáskodnak

Semmilyen fennakadást nem okoz az ügyintézésben és semmilyen hátránnyal nem jár a járási és kormányhivatalok dolgozóinak a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi utalványok kézbesítése - mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár.

Hír24 Itthon

Deutsch és Sebestyén csörtéje: harmadik menet

Láthatóan van az a pénz, amiért komfortos “a sötét középkorban” – adott hírt a 24.hu portál Deutsch Tamás fideszes EU-képviselő Facebook-bejegyzéséről. Ezzel pár napon belül harmadszor ment neki Sebestyén Balázsnak.

hvg.hu Itthon

Itt a tegnapi szélvihar szomorú Pest megyei mérlege - fotók

Kigyulladt egy személygépkocsi Szigetmonostoron, három személyautó és egy busz ütközött össze az M1-es autópálya 20-as kilométerénél, személygépkocsi útról lesodródva felborult Alsónémedi közelében, teljes terjedelmében égett egy huszonöt négyzetméteres faház Kerepesen. Összesen több mint száz eseménynél avatkoztak be a Pest megyei tűzoltók.

portfolio.hu Itthon

Nagyobb terület és magasabb minőség. Ez hiányzik a magyar lakáspiacon

Magyarországon alacsony az egy főre jutó lakásterület nagysága, és a meglévő lakásállomány állapota, zsúfoltsági rátája is rossz európai összehasonlításban. A magyar lakosság több mint 40 százaléka nem megfelelő méretű lakásban élt tavaly, míg az uniós átlag nem éri el a 17 százalékot - olvasható a portfolio.hu portálon.

MTI Itthon

Bocskai úti fák, hová tüntetek?

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Párbeszéd, az ellenzéki párt ugyanis törvénytelennek tartja a Bocskai úti fák kivágását, mivel Tarlós István főpolgármester nem tájékoztatta a lakókat.

1 2 3 4 5 6 7
7837
A címlapról ajánljuk