Kalózakció volt Bayer jelölése
Itthon

Kalózakció volt Bayer jelölése

A felterjesztő alapítvány vezetője nem is tudott az elnökhelyettes lépéséről, és szerinte épp a Gulág miatt nem kaphatott volna kitüntetést Bayer Zsolt.

hvg.hu Itthon

Újraválasztották a számlagyáros ügyben elítélt polgármestert

Az előzetes eredmények alapján Gyenes Levente Zoltán (Gyömrő 2000 Kör) kapta a legtöbb voksot a Pest megyei Gyömrőn az időközi polgármester-választáson. A politikust áprilisban ítélték el adócsalás miatt, ezek után lemondott, de ismét indult a megmérettetésen, pedig korábban már kompromittáló fotók miatt is magyarázkodnia kellett.

hvg.hu Itthon

Mégsem csak kisfalvakba kerülnek a Puskás Stadion székei

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a tervekhez képest jelentősen nagyobb településekre is jutott a lebontott stadion üléseiből, a vadonatúj arénát építő és állami pénzekkel bőkezűen támogatott Kisvárdára például 1900 szék kerül. Kimaradt viszont az a falu is, ahonnan az ötlet jött.

hvg.hu Itthon

Hihetetlen dilettantizmus Szijjártó presztizsrendezvényén

A kamionok Európa-bajnoki versenyének egyik betétfutamában egy darus traktor igyekezett át a száguldó autók között a Hungaroringen - szúrta ki az Index. Közben az egyik díjátadó, Szijjártó Péter miniszter arról beszélt, hogy Magyarország autóipari teljesítménye szempontjából nagy jelentősége van az olyan rendezvényeknek, mint ez a hétvégi, a Hungaroringen.

hvg.hu Itthon

Vonat és autó ütközött Borsodban

Összeütközött egy vonat és egy személyautó, a gépkocsi a tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba vasárnap délután a Borsod megyei Bánréve és az Ózd között.

hvg.hu Itthon

Irány a vízpart! – Gyönyörű időnk lesz ma

Hamisítatlan nyári kánikulára számíthatunk egész vasárnap, az eső kizárt, és a délkeleti szél hiába élénkül meg időnként, ez egyáltalán nem fog zavarni bennünket a 31 fok körüli hőmérsékletben.

hvg.hu Itthon

A fideszes polgármester állítja, nem tudott cége parlamenti megbízatásáról

Nem tudta Monor fideszes polgármestere, hogy saját cége milyen munkát végez az Országgyűlés Hivatalának. Legalább is ezt állította a politikus az RTL Híradónak. A 444.hu számolt be arról, hogy a polgármester érdekeltségében lévő társaság nettó 24 millió 800 ezer forintért fejlesztheti a parlamenti könyvtár honlapját. Az LMP szerint baráti cégek zsebét tömi az Országgyűlés hivatala is. Az Országgyűlés Hivatalától viszont úgy reagáltak: a legjobb ajánlatot a fideszes politikus cége adta.

hvg.hu Itthon

Nem volt ötös a lottón

Kisorsolták az ötös lottó eheti nyerőszámait szombat este. Telitalálatos szelvény nem volt.

1 2 3 4 5 6 7
7672
A címlapról ajánljuk
Kimaradt ziccer: Elrontották a Q-ügyosztály játékát

Kimaradt ziccer: Elrontották a Q-ügyosztály játékát

A skandináv krimik kiapadhatatlannak tűnő sorát évek óta Jussi Adler-Olsen Q-ügyosztályos történetei is öregbítik. A féltucat könyvből most elkészült a harmadik film is. A Palackposta jelenthette volna a széria új szintre emelését, vagy lehetett volna csupán az idei év egyik legjobb krimije is, ehelyett a biztos siker dugója az üveg szájában maradt. Kritika.