hvg.hu Itthon

Szégyen, amiért a föld alatt tüntettek

2017 végén Magyarország ott tart, hogy tüntetést kell szervezni azért, hogy liftek legyenek az uniós milliárdokból kipofozandó 3-as metró állomásain. Persze valószínűleg így sem lesznek, mert A.: úgyse használják azokat, B.: csóró ország vagyunk.

hvg.hu Itthon

Ügyészség: nincs bizonyíték arra, hogy meg akarták ölni az ország egyik vezetőjét

A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke úgy gondolta korábban, hogy a két éve elfogott két férfi Orbán Viktor kivégzésére készülhetett. A nyomozás során viszont ezt nem tudták bizonyítani, pedig a kormány is nagy felhajtást csinált az ügyből, igaz, ott úgy kommunikálták az esetet, hogy az ország egyik védett vezetője ellen készülhetett merénylet.

Károly-Rajki Edith Itthon

Otthonban felnőni III.: "Sok gyerek magára marad a problémájával"

A gyermekjogok nemzetközi napján zárul az otthonokban felnőttekről szóló videósorozatunk. Ezúttal Kézi László, a szakma egyik „öreg motorosa” mesél, aki a 80-as években volt gyerekotthonban nevelő, majd pár év szünet után visszatért ide. Felidézi, milyen volt, amikor egyfajta úttörőként családi csoportot vitt a feleségével a Cseppkőben, mitől volt ez rendkívüli abban az időben. Ma arra keresi a választ, miért olyan elhagyatottak a gyermekotthonban felnőtt fiatalok, miért illeszkednek be olyan nehezen a társadalomba, és hogyan lehetne rajtuk segíteni.

1 2 3 4 5 6 7
8384

A címlapról ajánljuk