Amerikai TASZ: Németh Szilárdnak igaza van
Világ

Amerikai TASZ: Németh Szilárdnak igaza van

Az egyik legrégebbi és legnagyobb amerikai civil jogvédő szervezet vezetője szerint a megváltozott nemzetközi környezet valóban alkalmassá válhat a civil szervezetek megzabolázására, ahogyan azt a Fidesz alelnöke állítja. Ő és több másik amerikai szervezet képviselője is beszélt a hvg.hu-nak arról, mit gondolnak a magyar kormányzati szereplők kijelentéseiről.

Joó Hajnalka Itthon

Botka: Szegeden túl nincs miről tárgyalnom Orbán Viktorral

„Nem hinném, hogy a városfejlesztési terveken túl másról is fogunk beszélni, a magam részéről ugyanis nem tudok olyan témát, amiben egyet tudnánk érteni” – mondta a hvg.hu-nak Szeged MSZP-s polgármestere arra a kérdése, milyen témákkal készül a miniszterelnökkel való január végi találkozójára.

hvg.hu Itthon

Vádat emeltek a Tiszakécskén meggyilkolt izraeli ügyében

Vádat emeltek a tavaly áprilisban Tiszakécskén meggyilkolt izraeli férfi ügyében két férfi ellen, akiket nem sokkal a gyilkosság után fogtak el. A vádirat részletesen leírja, hogyan kövezték halálra áldozatukat, akinek esélye sem volt ellenállni.

hvg.hu Itthon

Látni akarja a videót a körúti robbantás gyanúsítottja

A Teréz körúti robbantás nyomozásában továbbra sem végezték el az antropológusi vizsgálatot, mivel a hatóság még nem foglalta jegyzőkönyvbe, hogy pontosan mi látható a térfigyelő kamerák felvételein – írta a Magyar Idők.

hvg.hu Itthon

Lesz, ahol ma egész nap havazni fog

Eleinte túlnyomóan borult lesz az ég, majd délelőttől északon, északkeleten felszakadozik a felhőzet. A Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön várható havazás.

1 2 3 4 5 6 7
7900
A címlapról ajánljuk