Kifütyülték a szivárványszínűző jobbikost

Kifütyülték a szivárványszínűző jobbikost

Az Együtt a rendszerváltásról és az elmúlt 25 évről rendezett konferenciát, ami végül egy Jobbikról szóló vitába torkollott. Rég volt ekkora politikai birkózás, jött, ami a csövön kifért: elmúltnyolcév, elmúlthuszonötév, buzizás, cigánybűnözés.

Lemondásra szólította fel a Jobbik Németh Szilárdot

A Jobbik szerint a fideszes Németh Szilárd szerdai sajtótájékoztatóján "bődületes ostobaságot" fogalmazott meg a képviselők mandátumának közjogi mivoltáról.

MTI

Megjelent a Kuruc.info embere egy sajtótájékoztatón

A hazai szélsőjobboldal, köztük a Kuruc.info munkatársa is megjelent azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen minden szakon kötelezően tanulnak majd a holokausztról - írja a Népszabadság.

Zuglóból már nem tilthatják ki a hajléktalanokat

Zuglóból már nem tilthatják ki a hajléktalanokat

Módosították a hajléktalanrendeletet a fővárosban, így Zuglóban már nem lesz olyan terület, ahol a hajléktalanok nem tartózkodhatnak.

MTI

Osztrák bankokat vert át egy népes magyar bűnszervezet

Egy osztrák férfi 19 magyar ügyfélnek szerzett euró alapú hitelt osztrák bankoktól úgy, hogy már a legelején tudták: egy kanyit sem fognak visszafizetni a pénzből. A nyomozás több évig tartott, mostanra sikerült felgöngyölíteni az ügyet.

"És akkor majd a föld alá dugjuk őket?"

"És akkor majd a föld alá dugjuk őket?"

Bár a miniszterelnök lebontaná a debreceni menekülttábort, mert ott csak gazdasági bevándorlók rontják a levegőt, ottjártunkkor csupa olyan emberrel találkoztunk, akiknek veszélyben volt az élete, hazájukban háború dúl vagy egy üldözött csoporthoz tartoznak. Többüknek egyetemi diplomája van, sokéves munkatapasztalatuk, jól beszélnek angolul. Pontosan tudják, Magyarországon mennyire nehéz menedékjogot kapni, legtöbben azon áron is továbbállnának, hogy újra hónapokig tartó bujkálás vár rájuk, ráadásul megint százezreket fizethetnek az embercsempészeknek. Abcúg a hvg.hu-n.

Jobbik-alelnök: Ha kormányra kerülünk, nagyra nő a Magyar Gárda

Jobbik-alelnök: Ha kormányra kerülünk, nagyra nő a Magyar Gárda

Új vonalat ad a Jobbik cukikampányának Volner János alelnök, aki a Facebookon büszkén bevallja, hogy a Magyar Gárda az ő sugalmazására kezdett el falvakban masírozni, valamint megígéri: kormányra kerülésük esetén mindent elkövet majd, hogy a gárda állami segítséggel intenzíven fejlődhessen.

Itt az összesítés: 878 trafikrablás történt, ebből 1 halálos

Itt az összesítés: 878 trafikrablás történt, ebből 1 halálos

Az új trafikrendszer bevezetése óta 878 trafikrablás történt, ebből egy volt halálos kimenetelű, egy pedig életveszélyes sérüléssel járt - válaszolta egy írásbeli kérdésre Pintér Sándor belügyminiszter.

Nem hiába ment el Áder a Fővárosi Közgyűlésbe

A testület első napirendi pontként egyhangúlag döntött arról, hogy Áder János köztársasági elnök felhívására a fővárosi önkormányzat támogatja Al Gore volt amerikai alelnök azon kezdeményezését, amellyel egy új globális éghajlatvédelmi megállapodás létrehozása érdekében a világ vezetőit egységre és cselekvésre ösztönöznék.

MTI

Rendkívüli haláleset ügyében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Rendkívüli haláleset ügyében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Tegnap késő este halálra gázolt egy biciklis férfit a vonat Tatánál. A kerékpáros személyazonosságát nem tudták megállapítani.

Robbanás volt egy hódmezővásárhelyi házban, nyomozás indul

Egy ember megsérült, amikor gázrobbanás történt Hódmezővásárhelyen. A ház megrongálódott, a rendőrség nyomozást indított az ügyben közveszély okozásának gyanúja miatt.

MTI
Hirdetés

100 milliós csalás gyanúja: megszűnt az eljárás az Ausztáliából hazahozott zalai férfi ügyében

Megszűnt az eljárás az Ausztráliából csalás gyanúja miatt hazahozott férfi ügyében. A 61 éves férfit, akit többrendbeli, üzletszerűen elkövetett, jelentős kárt okozó csalással gyanúsítottak.

MTI

Századvég: Ami a Gyurcsány-pártra vár, arra még nem volt példa

Századvég: Ami a Gyurcsány-pártra vár, arra még nem volt példa

A rendszerváltás óta még nem fordult elő, hogy egy párt állami támogatását felfüggesztették volna – mondta Lánczi Tamás, aki szerint politikailag aggályos, hogy Gyurcsány cége EU-s megbízást kapott.

Ügyfelét verte át egy banki dolgozó Szegeden

Egy ügyfelet megkárosító banki alkalmazott ellen emeltek vádat Szegeden, aki az ügyfél tudta nélkül utalt át pénzt a bankszámlájáról.

MTI
Hirdetés

13-15 éves gyerekek raboltak késsel az Avason

Előbb egy 15 éves lány és 13 éves öccse fosztott ki késsel egy tinédzser lányt, majd fél évvel később az akkor már 14 éves fiú kisebbik öccsével egy tinédzser fiút rabolt ki. Az utóbbi esetben bántalmazás is történt. Az ügyészség vádat emelt a miskolci tinik ellen.

Furcsa bosszút állt egy férfi ismerősén

Ismerőse tiszteletlenül beszélt vele, ezért nagyon ideges lett, és úgy állt bosszút rajta, hogy egy fejszével betörte ismerőse céges autójának szélvédőjét.

Mocskos zsidónak neveztek Budapesten egy izraeli diplomatát

Mocskos zsidónak neveztek Budapesten egy izraeli diplomatát

A Motti Rave magyar származású izraeli konzult inzultáló férfit előállították. Pechjére a héberül beszélő ember, akit sértegetni kezdett, magyarul is tudott – írta a Jerusalem Post.

Itt a hidegfront, vele együtt pedig a fejfájás is

Szerdán hidegfronti hatás érvényesül, megterhelő lesz az élettani helyzet. Csökken a hő- és komfortérzet, idegesség, feszültség is jelentkezhet sokaknál.

Fotó: Eltűnt egy gondoskodásra szoruló 27 éves férfi a Mátrában

Fotó: Eltűnt egy gondoskodásra szoruló 27 éves férfi a Mátrában

Ébner Domonkos kedd este édesapjával túrázott, amikor nyoma veszett. Térben és időben nehezen tájékozódik, rendszeres orvosi kezelésre szorul.

Még több dolog derült ki Nancy feltételezett gyilkosáról

Még több dolog derült ki Nancy feltételezett gyilkosáról

A 19 éves prostituált gyilkosa szakácsként dolgozhatott Budapesten, és egy másik nagyvárosban is a Blikk információi szerint.

Vasárnap három helyen is választanak a polgárok

Három településen tartanak vasárnap időközi polgármester-választást: Nyírkátán, Szúcs községben és Udvariban.

MTI
Hirdetés
1236933
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X