„Rendszereken átívelő mutyi”

„Rendszereken átívelő mutyi”

Az állítólagos V. kerületi ingatlanpanama lényegét nem az egyes ingatlaneladások, hanem az ezekből kirajzolódó rendszer jelöli ki a feljelentést készítő egyik jogász szerint, aki úgy véli, hogy az ügyészség és a rendőrség ingatlanszakértők kirendelésével tudná bizonyítani a visszaéléseket, akárcsak a Hunvald-ügy esetében tették. Ennek ellenére komoly kételyei vannak, hogy erre sor kerül.

Kövek hullottak a sínekre a Délinél

Kődarabok hullottak a sínekre a Déli pályaudvari vasúti alagútnál, emiatt késnek a vonatok.

MTI

Három körözött férfit fogtak el Miskolcon

Nyolc óra alatt fogtak el három körözött személyt a rendőrök Miskolcon - írja a police.hu.

Valaki elvitte a 288 milliót a hatos lottón

Kihúzták a hatos lottó számait. Valakinek telitalálatosa van.

MTI

Kattintani való havas képek az országból

Kattintani való havas képek az országból

Ezúttal Győrből, Dobogókőről és a Mecsekből jelentkezik "Mi esett ma?" rovatunk.

MTI

Schiffer: a Habony-művekben gyártották a menekültellenes panelt

Schiffer: a Habony-művekben gyártották a menekültellenes panelt

Nonszensznek tartja a menekültügyi eljárások határidejének lerövidítését az LMP. Schiffer András szerint ez csak tovább növelheti azt a valós biztonsági kockázatot, hogy nincs pénz a magyar menekültügyi, idegenrendészeti szabályok érvényesítésére, a rendszer fenntartására.

MTI

Mínusz 10 fokos hideg jön a héten

Mínusz 10 fokos hideg jön a héten

A jövő héten mínusz 10 fok körüli hidegre is készülni kell - közölte a meteorológiai szolgálat. A csütörtök éjszaka lehet a legdurvább.

MTI

Mindeközben Galyatetőn - fotók

Mindeközben Galyatetőn - fotók

A Mátra fehérbe borult, az MTI felvételei Galyatetőn készültek.

MTI

A Fidesz azonnal hazaküldené a menekülteket

Rövidebb eljárást javasol menekültügyekben a Fidesz, hogy minél előbb visszaküldhessék őket oda, ahonnan jöttek. Kósa Lajos jelentette ezt be. Kósa azt állítja, hogy ha nincsenek a párizsi merényletek, ő akkor is pont ezzel állt volna elő.

MTI

Juhász Rogánnak: Mutasd meg, hogy férfi vagy!

Juhász Rogánnak: Mutasd meg, hogy férfi vagy!

Juhász Péter párbajra, azaz vitára hívja ki Rogán Antalt, hogy a volt belvárosi polgármester bizonyítsa be, hogy jól bánt a belvárosiak vagyonával.

Orbán galériát posztolt a szaúdi uralkodó gyászszertartásáról

Orbán galériát posztolt a szaúdi uralkodó gyászszertartásáról

Pénteken hajnalban elhunyt Abdalláh bin Abdel-Azíz szaúdi király Magyarország nevében Orbán Viktor miniszterelnök nyilvánított részvétet. A kormányfő képeket is közölt Facebook-oldalán az eseményről.

Hirdetés

A leleplező Horváth Andrással alakult meg a Demokratikus Kerekasztal

A leleplező Horváth Andrással alakult meg a Demokratikus Kerekasztal

Demokratikus Kerekasztal (DEKA) elnevezéssel társadalmi, szakpolitikai párbeszéden alapuló fórumot hoztak létre ismert baloldali közéleti szereplők vasárnap Budapesten. Céljuk, hogy más hasonló, nemzeti minimumokat kidolgozó kerekasztalokkal együtt közös jövőképet alakítsanak ki Magyarországról.

MTI

Szívvizsgálati anomáliák: Jobb? Olcsóbb? Nem kell!

Szívvizsgálati anomáliák: Jobb? Olcsóbb? Nem kell!

A szívről készült CT-felvétel Magyarországon még mindig kevesek kiváltsága, helyette a drágább és több kockázattal járó szívkatéterezés dívik a diagnosztikában is. Csak egy példa: egy katéterezés 141 ezer, egy CT 38 ezer forint, ez páciensenként 100 ezres spórolás lenne.

Megvan a csernelyi gyilkosság gyanúsítottja - videó

A rendőrség egy napon belül elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 67 éves férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csernelyen.

Hirdetés

Takarítsuk a járdákat, kéri a közterület-fenntartó

A közterület-fenntartó szerint a havazás ellenére nincs fennakadás a fővárosi közösségi közlekedésben. Viszont arra kérik az ingatlanok tulajdonosait, hogy takarítsák a járdákat.

MTI

Durva szmogot hagyott Pesten a pénteki tűzeset

Durva szmogot hagyott Pesten a pénteki tűzeset

Az egészségügyi határértéket többszörösen meghaladó szállópor-koncentrációt mutat az Időkép szmogtérképe. A fővárosban Újpalota fölött kimutatott erős szennyezés feltehetően a péntek éjjel történt zuglói, Füredi utcai tűz nyomán maradt meg a légkörben, a grafikon szerint ugyanis akkor jelent meg Budapest levegőjében. (A Vidékfejlesztési Minisztérium mérőállomása Újpalotán van, ezért mutathat ottani koncentrációt a zuglói tűzeset után.)

A Dunántúlon most elég veszélyes közlekedni

A Dunántúlon most elég veszélyes közlekedni

Sorra csúsznak az árokba az autók a Dunántúlon, ahol több helyen nehezíti a közlekedést a havazás és a hófúvás, vasárnap hajnalban egy mellékutat le kellett zárni Veszprém megyében, de elzárt település nincs. A hófúvás veszélye miatt Veszprém megyében narancssárga, vagyis másodfokú riasztások vannak érvényben.

MTI

Fokozott figyelmet kér a közlekedőktől a rendőrség

A téli időjárási körülmények és a megváltozott útviszonyok miatt óvatosságot és fokozott figyelmet kér a rendőrség a közlekedőktől.

MTI

Milliókat nyert, ha ezeket a számokat írta a szelvényre

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

MTI

Vasárnap hófúvás lesz több megyében

Több megyében havazásra, hófúvásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. A hófúvás veszélye miatt Veszprém megyére vasárnapra narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést adtak ki.

Tombol az influenza az egész kontinensen

Egyre több európai országban, köztük Magyarországon is kiterjedt influenzajárvány van - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton Facebook-oldalán.

Hirdetés
1236711
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X