MTI Itthon

Kövér: Magyarország érdekeinek jobban megfelelt volna a britek maradása

Az Országgyűlés elnöke szerint a britek kilépésével csökken az unió ereje és súlya, de szó sincs arról, hogy felvetődne hazánk távozása is. De azt is hozzátette: ha az unió nem változtat a politikai irányon, "akkor lehet olyan szituáció, amelyben Magyarországnak több kára származik a bennmaradásból, mint a kilépésből".

hvg.hu Itthon

Elnököt választ az MSZP: "szájkarate biztos lesz"

A jelenlegi szocialista elnök Tóbiás József újrázna a szombati kongresszuson, több párttag szerint azonban Molnár Gyula volt kerületi polgármester lehet a befutó, bár nem túl meggyőző többséggel. Van, aki szerint az igazi kérdés, ki lesz a választmányi elnök, Botka László állítólag csak akkor vállalja a miniszterelnök-jelöltséget, ha megválasztják a választmány élére.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor a britek olyan döntést hoztak, amely még őket is meglepte

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: Nagy-Britannia otthagyja az EU-t; ott és a maradék 27 tagállamban is sokkot okozott a döntés; ma sem látunk tisztábban a Spéder-ügyben és a 15 évre elítélt Portik Tamás Rogán Antalról tett vallomása ügyében; már csak kettőt kell aludnunk a megtáltosodott magyar fociválogatott következő fellépéséig; és a meccsig idehaza túl kell élnünk egy iszonyatos hőhullámot.

MTI/hvg.hu Itthon

Megszólalt a TV2-n Kiss László újabb áldozata

Az egykori úszónő, úszóedző szerint vele is erőszakoskodott Kiss László, a magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kulcsra zárta az ajtót, és azt mondta, meg fog történni a dolog - hangzott el a TV2 Tények Extra című műsorában péntek este.

hvg.hu Itthon

7 nap - 7 kérdés: Kik lopták el a briteket Európától?

Itt van ugyebár a Brexit, Spéder autójának fura eltűnése, hihetetlen dolgok a foci-Eb-n, közben vádaskodnak a zenevilágban, mások filmeket hívnak elő, meg ilyenek. De biztos, hogy minden részletre figyelt? Tesztelje heti hírkvízünkkel.

MTI Itthon

Túl magas az ózonszint hat település levegőjében

Az ózonterhelés meghaladta az egészségügyi határértéket csütörtökön hat településen, így Hernádszurdok, Oszlár, Eger, Mosonmagyaróvár, Szombathely és Tököl levegő-egészségügyi helyzete kifogásolt minősítést kapott – közölte az ÁNTSZ pénteken.

hvg.hu Itthon

TV2: Kiss László újabb állítólagos áldozata szólalt meg

Egy külföldön élő nő azt nyilatkozta a TV2 hírműsorának, hogy erőszakoskodott vele Kiss László, méghozzá azután, hogy a sportolót kiengedték a börtönből, ahová Takáts Zsuzsanna megerőszakolásáért került. Részleteket egyelőre nem tudni, a Tények oldalán csak egy beharangozó videót tettek közzé, és péntek estére ígérték a teljes beszámolót.

hvg.hu Itthon

Orbán a Spéderről és a Portikról szóló kérdést is kikerülte

Orbán Viktor szerint a britek többsége elsősorban a népvándorlás miatt döntött végül úgy, hogy Nagy-Britannia inkább lépjen ki az EU-ból. A kormányfő erről a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt péntek reggel. A Spéder Zoltánnal kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy szerinte nincs szó bizalmi ügyről, és neki miniszterelnökként nem dolga személyes kérdésekkel foglalkoznia. Portik Tamásról pedig azt mondta, hogy bűnözőkkel nem foglalkozik, így azzal sem, mit mondott a bíróságon Rogán Antalról a börtönbüntetését töltő vállalkozó.

1 2 3 4 5 6 7
7581
A címlapról ajánljuk