MTI Itthon

Miniszteri biztossá nevezték ki a Sportkórház volt főigazgatóját

Berkes István ortopéd sportorvost, egyetemi tanárt, a Sportkórház volt főigazgatóját nevezte ki július 1-i hatállyal Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter az Országos Sportegészségügyi Intézet elhelyezésével összefüggő feladatok összehangolásáért felelős miniszteri biztossá.

hvg.hu Gazdaság

Nem jött össze a hatósági ellenőrzés a ligeti kopaszok cégénél

A Zala Megyei Kormányhivatal illetékes főosztálya júniusban szeretett volna hatósági ellenőrzést tartani a Hévízgyörkre bejelentett őrző-védő cégnél, amelyet korábban hirdetmény nélküli eljáráson bízott meg a Városliget Zrt. a Hungexpo-telek őrzésével. A cégnek küldött idézést azonban visszament a hivatalnak, azzal a megjelöléssel, hogy a címzett ismeretlen – írja a Vs.hu.

hvg.hu Itthon

Elkapták a férfit, aki halálra gázolta a Turay Színház munkatársát

A gyanú szerint egy 35 éves férfi akarta ellopni csütörtök este a Turay Ida Színház munkatársának autóját Gödöllőn. Bepattant a kocsiba, és megpróbált elhajtani. A jármű 24 éves tulajdonosa ezt nem hagyta, de az életével fizetett ezért. A rendőrség közzétette péntek délután a férfi fotóját, nem sokkal később pedig már azt közölték, hogy elkapták.

hvg.hu Itthon

Mégis komoly büntetést kaphat a menekülteket fenyegető porschés

Mégis vádat emelnek az ellen a porschés férfi ellen, aki tavaly szeptemberben ordítva fenyegetett meg két nőt, és egy autópályán gyalogoló menekült családot, akiket a nők megpróbáltak felvenni a furgonjukba. A rendőrség korábban elfektette az ügyet.

1 2 3 4 5 6 7
7631
A címlapról ajánljuk

Kié lesz a Forma-1?

Akár 8 milliárd dollárt is érhet a száguldó cirkusz. Két médiamágnás versenghet érte.