Tarlós kirúgta, Orbánék felvennék Vitézyt

Tarlós kirúgta, Orbánék felvennék Vitézyt

A kormánynak fog dolgozni a Tarlós István kezdeményezésére leváltott Vitézy Dávid – értesült a hvg.hu. Úgy tudjuk, a kabinet az országos közlekedési átszervezési programban számít a volt BKK-vezér szakértelmére.

MLF

Index: Habonyt már nem engednék be az Egyesült Államokba

Index: Habonyt már nem engednék be az Egyesült Államokba

Hiába járt októberben Washingtonban Habony Árpád, elvileg már akkor sem léphetett volna be az országba, és ha most próbálna visszamenni, már nem tehetné ezt meg – így értesült az Index. A miniszterelnök főtanácsadója 2006-os bántalmazási ügye miatt valószínűleg nem kaphatna beutazási engedélyt.

MTI

Motoros és autó ütközött a 33-ason

Motorkerékpár és személyautó karambolozott Debrecen-Kismacsnál, a 33-as úton.

MTI

Nyerges tagadja, hogy Vidát miatta tiltották ki

Nyerges tagadja, hogy Vidát miatta tiltották ki

Nyerges Zsolt, a Közgép elnöke tagadja, hogy köze lett volna Vida Ildikó NAV-elnök amerikai kitiltásához. A Nyerges és Vida közti kapcsolatról egy ismeretlen hátterű honlap közölt állításokat.

Együtt: Szégyenletes kutyakomédia Goodfriend mentességének felfüggesztése

Az Együtt - A Korszakváltók Pártja felháborítónak tartja, hogy az ügyészség kezdeményezte André Goodfriend amerikai ügyvivő diplomáciai mentességének felfüggesztését.

MTI

Meghalt egy hajléktalan a Jászai Mari téren

Összeesett és meghalt egy hajléktalan férfi hétfő a fővárosi Jászai Mari téren. Egyik társa szerint több mint fél órát kellett várni a mentőkre.

Együtt: A fideszes politikusok adják vissza állami földjeiket

Az Együtt - A Korszakváltók Pártja követeli, hogy az érintett fideszes politikusok adják vissza pályázat nélkül szerzett állami földbérleteiket. A Földművelésügyi Minisztériumot pedig felszólítják, hogy hagyja abba a pályáztatás nélküli földosztást.

MTI

Megbüntethetik kommentáló híradósa miatt a köztévét

Eljárást indít a médiatanács a köztévé november 8-i Híradója miatt, amelyben a műsorvezető kommentárt fűzött egy hírhez. Németh Balázs olyan hírportálokra tett megjegyzést, amelyek szerinte elhallgatják a kormány szempontjából pozitív híreket. Azt nem mondta meg, konkrétan mely oldalakra gondolt.

Börtönbüntetést kapott a Pécsi Egyházmegye volt vagyonkezelője

Két év tíz hónap letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla másodfokú, nem jogerős ítéletében a Pécsi Egyházmegye gazdasági bűncselekményekkel vádolt volt vagyonkezelőjét hétfőn. Az eljárás a Kúrián folytatódik.

MTI

Nem hívták meg Lázárék az egyeztetésre a norvég pénzeket osztó civileket

Péntek délután küldött ki meghívókat a Miniszterelnökség arra a civil egyeztetésre, amely hétfőn kezdődik kettő órakor a Miniszterelnökségen. Épp csak a norvég civil pénzeket osztó Ökotárs Alapítványt és konzorciumtársait felejtették el meghívni. Ők azért odamennek.

Habony meggazdagodásának részleteire kíváncsi a PM, a NAV-elnöktől pedig kértek valamit

Habony meggazdagodásának részleteire kíváncsi a PM, a NAV-elnöktől pedig kértek valamit

Vagyongyarapodási vizsgálatot kezdeményezett a PM Habony Árpád ellen és ezzel egy időben levelet írt Vida Ildikónak, az adóhivatal elnökének is.

Orbánnak nagyon nehéz évet jósolnak 2015-re az USA-ban

Orbánnak nagyon nehéz évet jósolnak 2015-re az USA-ban

A jövő év lehet 2010 óta a legnehezebb Orbán Viktor és kormánya számára, amely megpróbálja majd elkerülni a nemzetközi elszigetelődést - írta elemzésében az amerikai Stratfor agytröszt. A biztonságpolitikai elemző intézet szerint 2015-ben itthon tovább folytatódhatnak a tüntetések, még hűvösebbé válhat a magyar-amerikai viszony és az EU-val is romolhatnak az ország kapcsolatai.

Gyurcsány megtorpanni látja Orbánék kormányzóképességét

Gyurcsány megtorpanni látja Orbánék kormányzóképességét

Az ország és a kormány "bukdácsolásának időszakaként" jellemezte 2014-et a Demokratikus Koalíció elnöke évzáró sajtótájékoztatóján.

MTI

Nyugodtan megehette a tüntetők csokiját a parlamentben Orbán és Semjén

Nyugodtan megehette a tüntetők csokiját a parlamentben Orbán és Semjén

A házszabály azt mondja ki, hogy tilos a folyosókon – a rendezvényekhez kötődő külön engedély nélkül – élelmiszert, italt fogyasztani, vagyis az ülésteremben nyugodtan megehette Orbán és Semjén a tüntetők által nekik küldött csokoládét.

Elszabadult az Auróra

Elszabadult az Auróra

A baloldali vákuumban szárba szökkenő közéleti kezdeményezéseknek ad helyet a józsefvárosi Auróra közösségi hely, ahol feltehetőleg a legmagasabb az egy négyzetméterre eső társadalmi aktivisták száma. Nem véletlen az sem, hogy a Józsefvárosban telepedtek meg: közismerten sok itt a társadalmi probléma, és az aurórások szeretnének integrálódni a helyiek életébe, és rámutatni a szegregátumok gondjaira. Jön a bal?-sorozatunk újabb darabja.

Goodfriend diplomáciai mentességének felfüggesztését kéri az ügyészség

Goodfriend diplomáciai mentességének felfüggesztését kéri az ügyészség

Az amerikai ideiglenes ügyvivő ellen Vida Ildikó NAV-elnök feljelentése nyomán indult nyomozás, az ügyészség most a diplomáciai mentesség felfüggesztése iránt szükséges intézkedések megtételét kérte.

Megjutalmaztak egy budapesti taxist, mert megtagadott egy fuvart

Megmentette egyik utasa életét a Főtaxi egyik munkatársa, aki a nő kérése ellenére nem haza vitte, hanem az orvosi ügyeletre.

Telefonon vezetett le egy farfekvéses szülést egy mentőtiszt

Telefonon vezetett le egy farfekvéses szülést egy mentőtiszt

Ritkaságnak számít a szakirodalomban, amit egy mentőtisztnek sikerült véghez vinnie: egy farfekvéses babát segített a világra telefonon.

Sipos Pálról újabb beszámolókat vár a közmédia bizottsága

Megismételte felhívását az MTVA és az MTV etikai bizottsága, amelyben többke között azok jelentkezését várja, akik Sipos Pál "nem kívánt, az egyenlőtlen helyzettel visszaélő szexuális magatartásának voltak kitéve az MTV-nek végzett munkájuk során".

Lopott autókat helyeztek újra forgalomba, külföldi forgalmikkal

Orgazdaság és más bűncselekmények miatt nyomoznak öt győri lakos ellen, akik lopott autókat helyeztek ismét forgalomba.

MTI

Fotó: Kislányokat szólított le és puszilgatott a pomázi perverz

Fotó: Kislányokat szólított le és puszilgatott a pomázi perverz

Egy 12 éves és egy 16 éves lányt szólított le az utcán egy ismeretlen férfi, aki előbbit meg is puszilta, utóbbinak pedig meg akarta fogni a fenekét. A rendőrség szexuális visszaélés gyanúja miatt indított eljárást.

1236657
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X