Bejelentkezés  

Béreljen rendőrt, nem is sejti, mi mindenre jó!

Béreljen rendőrt, nem is sejti, mi mindenre jó!

Szeretné, ha az esküvői menetét rendőri motorosok vezetnék fel? Be kell emeltetnie egy ipari klímát? Nagy rendezvényt tervez? Ne habozzon: csökkent a kereslet, kedvezményes árat is kialkudhat, ha rendőri segítségre van szüksége!

Prőhle Gergely titokzatos moszkvai látogatásáról ír a Cink

A szakadárok pénzelésével vádolt orosz oligarcha szervezésében létrejött konferencián vett részt egy hete Prőhle Gergely, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetközi és európai uniós ügyekért felelős helyettes államtitkára - írja a Cink. A minisztérium szerint Prőhle nem poplitikai szereplő, ezért nem számoltak be a látogatásáról.

Államosítással kampányolt Semjén Csákváron

A KDNP egyértelműen kiáll amellett, hogy a kormány visszaállamosítson mindent, ami közműszolgáltatással kapcsolatos, mert csak így garantálható az emberek ellátási biztonsága – ezt mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy csütörtöki csákvári fórumon.

MTI

Önállósodik az Igazságügyi Hivatal

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalból való kiválással létrejön az Igazságügyi Hivatal, amely egyebek mellett a jogi segítségnyújtással, az áldozatsegítéssel, a kárpótlással és egyes pártfogó felügyelettel kapcsolatos feladatokat lát majd el – derül ki a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent és október 1-jén hatályba lépő kormányrendeletből.

MTI

Megint megdőlt a globális melegrekord augusztusban

Augusztusban ismét megdőlt a globális melegrekord. Az óceánok felszíne még soha, semmilyen hónapban nem volt ilyen meleg a mérések kezdete óta.

MTI

Botka: terveket hoztam, nem krumplit

Összesen tizenhat nagyberuházást tervez Szeged a jövőben, ezek előkészítését már elkezdték – mondta egy csütörtöki újszegedi fórumon Botka László. Az MSZP-s polgármester fideszes vetélytársára is utalt, méghozzá egy krumplis mondat segítségével.

MTI

Üzemavatón szólt be a kormánynak a Simicska-cég vezetője

Negyven százalékban uniós támogatásból hoztak létre egy hatmilliárd forintos fejőházat Károlyházán, ám a Simicska-Nyerges érdekeltségbe tartozó cég vezetője a megnyitóünnepségen keserűen nyilatkozott arról, hogy a nagybirtokok területalapú támogatásának megvonása miatt milliárdos kieséssel számolnak. A helyszínen volt egy államtitkár is.

Megint belehúznak Orbánék a sportberuházásokba

Szolnoki atlétikai centrum, balatonfüredi uszoda, Nemzeti Kosárlabda Akadémia, stadionberuházások, Magyar Tenisz Szövetség Nemzeti edzésközpontja – egy sor olyan kormányhatározat jelent meg a csütörtöki Magyar Közlönyben, amelyek valamelyik nagyobb sportberuházással kapcsolatosak.

Dárdai Pál közleményt adott ki

Dárdai Pál közleményt adott ki

Megtiszteltetésnek tartja Dárdai Pál, hogy felkérték a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára, amelyet a következő három tétmérkőzésre vállalt el.

Az Egyesült Államok továbbra is aggódik a magyar civilekért

Ismét felvetette az Egyesült Államok képviselője az Európai Együttműködési és Biztonsági Szervezet Állandó Tanácsában a Norvég Civil Alappal kapcsolatos vitában érintett magyarországi szervezetek ügyét. Úgy látják ugyanis, hogy a kormányt bírálókat szeretnék elhallgattatni a hatósági razziákkal, és ez összeegyeztethetetlen az EBESZ alapelveivel.

Szíven szúrta magát egy mátraderecskei fiú

Szíven szúrta magát egy mátraderecskei fiú, állapota jelenleg stabil – írja a Heol.hu.

Hirdetés

Budapesti hivatalból vittek el a rendőrök egy nigériai férfit

A férfi a nevére vette volna egy magyar nő gyermekét, hogy így szerezzen tartózkodási engedélyt. A rendőrség ügyintézés közben állította őket elő.

MTI

Üres a lakása? Az LMP hasznosítaná

Az LMP a magántulajdonú üres lakásokat is bevonná bérlakásprogramjába, ezt a párt főpolgármester-jelöltje mondta el.

MTI

Huszadrangú állomáson torlódnak a vonatok a dél-balatoni vonalon

Kiscséripusztán elromlott a biztosítóberendezés, jelenleg ott vesztegelnek a vonatok, köztük a Zágrábból Budapestre tartó Agram nemzetközi InterCity is.

MTI
Hirdetés

Motoros szenvedett súlyos balesetet a Mecsekben

A motoros a Mecsek Pihenőnél ütközött össze egy autóval, a mentők kórházba szállították.

Száz helyet előzött a Semmelweis az orvosi egyetemek között

Jelentősen előre lépett a Semmelweis Egyetem az orvostudományi intézmények rangsorában.

MTI

Átvizsgálják a rendőrök a 15-ös és a 115-ös buszokat

Csütörtök 16 órától egészen késő estig átvizsgálják a buszokat, mert a Vígszínházban rendezvényt tartanak az izraeli nemzeti ünnep alkalmából. Az eseményen több védet személy megjelenik.

MTI

Botrányvideók és plakátbanditizmus – tombol a kampány

Botrányvideók és plakátbanditizmus – tombol a kampány

Majdnem egy egész hónap van a választásokig, de már térdig járunk az önkormányzati kampányban. A hvg.hu válogatott egy csokornyi vicces, groteszk kampányfogást, melyekkel a jelöltek a mandátumért küzdenek. Ha ön is ilyenre bukkan, jelezze bátran!

125 percet késett a vonat, de nem járt vissza a jegy ára

Többször is elromlott a mozdony, emiatt nagyon hosszúra nyúlt a reggeli sebesvonat útja Pécs és Szombathely között. 125 perces késéssel érkeztek meg az utasok a vasi megyeszékhelyre. Ott megtudták, hogy nem jár vissza nekik a jegy ára, mert a járat nem „feláras” volt – írja egy olvasói levél alapján a bama.hu.

Ároktői banda - Alkotmánybíróság elé vinnék az ügyet

A vádlottak ügyvédje a másodfokú eljárás felfüggesztését indítványozta. Szerinte szükség van az Alkotmánybíróság állásfoglalására arról, hogy a tényleges életfogytiglan - amelyet két vádlottra is kiróttak első fokon - ellentétes-e az emberi jogok európai egyezményében foglaltakkal.

MTI

Tűzcsapnál is olthatjuk a szomjunkat ezentúl Budapesten – fotók

Tűzcsapnál is olthatjuk a szomjunkat ezentúl Budapesten – fotók

A hétköznapi emberek is örülhetnek ezentúl az utcai tűzcsapoknak, főleg azok, akik éppen nagyon szomjasak. Magyar építészhallgatók kitalálták ugyanis, hogyan lehetne ivókútként is használni a piros vasoszlopokat. Novemberig Budapest több pontján ki lehet próbálni az ivócsapokat – számolt be az Urbanista.

Hirdetés
1236460
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X