szerző:
hvg.hu

A tűzoltók szabadítottak két ember egy tehervonattal ütköző teherautó összeroncsolódott vezetőfülkéjéből Detken, a 3-as főút vasúti átjárójában.

A kisteherautó valamiért nekihajtott a tehervonatnak az átjáróban. A jármű vezetőfülkéje összeroncsolódott, a gyöngyösi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki belőle két embert feszítővágóval és nyomatóhengerrel. A két sérült állapotáról egyelőre nincs hír.

©
©
©

A 3-as főút érintett szakaszát a mentés idejére teljesen lezárták. A baleset a vasúti forgalmat is akadályozta – írják a katasztrófavédelem oldalán.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!