szerző:
hvg.hu

Kigyulladt egy műhelyként is használt garázs hétfő délután Gyálon. Több autó is égett, ezek közül kettőt, valamint egy palackot kihoztak az épületből. Egy ember megsérült.

A körülbelül nyolcvan négyzetméteres garázsban három autó égett, kettőt a tűzoltók kihoztak. Egy palackot is találtak, azt szintén kivitték és megkezdték a hűtését.

©
©

Egy ember megsérült, úgy tudni, súlyosan, őt a mentők kórházba szállítják. A tüzet három sugárral eloltották, a Szent István utcai garázsnál az utómunkálatok még tartanak – írják a katasztrófavédelem oldalán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!