szerző:
MTI

Mindkét beteg súlyosan megsérült abban a betegszállítóban, amely autóval ütközött hétfő reggel Budapesten, a Nagyvárad téren.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese, Valics Dezső azt mondta, hogy összesen öten sérültek meg a karambolban.

A betegszállító két embert vitt: egy 70 év körüli nő súlyos, egy 60 év körüli férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sofőr könnyebben sérült. Az autóban utazó nőt és férfit fejsérüléssel vitték kórházba.

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a baleset az Üllői út és a Haller utca kereszteződésében történt, ahol a három sávból kettőt elfoglalnak a járművek, így most nehézkes ott a balra fordulás.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!