Öt embert vittek be a rendőrök egy sárkeresztúri verekedés után

2012. február 23., csütörtök, 16:04
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Életveszélyesen megsérült egy férfi egy sárkeresztúri verekedésben, hárman pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. Öt embert őrizetbe vettek a rendőrök.

Kedd este a kocsmából hazatérőben összeszólalkozott egy 50 éves és egy 33 éves helyi férfi. A fiatalabb sörösüveggel támadott, az idősebb ököllel ütött.  

A sörösüveges ütéstől az idősebb férfinek feldagadt az arca és arra, az ismerői kísérték haza. Ezután a rendőrök gyanúja szerint a bántalmazott férfi 21 éves fia és a barátai elindultak, hogy elégtételt vegyenek apjukért.

Nem sokkal később elterjedt a faluban a hír, hogy a sörösüveges támadó életveszélyesen megsérült, rokonai vasvillával és egyéb eszközökkel támadtak a vélt bántalmazó családjára. A férfi, a felesége és a fia könnyű sérüléseket szenvedett.

A szövevényes ügyben a sárbogárdi rendőrkapitányság nyomoz. A családra támadó négy férfit, valamint az első bántalmazásban részt vevő 50 éves helyi lakost bűnügyi őrizetbe vették – mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Öt embert vittek be a rendőrök egy sárkeresztúri verekedés után
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X