szerző:
MTI

Életveszélyesen megsérült egy férfi egy sárkeresztúri verekedésben, hárman pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. Öt embert őrizetbe vettek a rendőrök.

Kedd este a kocsmából hazatérőben összeszólalkozott egy 50 éves és egy 33 éves helyi férfi. A fiatalabb sörösüveggel támadott, az idősebb ököllel ütött.  

A sörösüveges ütéstől az idősebb férfinek feldagadt az arca és arra, az ismerői kísérték haza. Ezután a rendőrök gyanúja szerint a bántalmazott férfi 21 éves fia és a barátai elindultak, hogy elégtételt vegyenek apjukért.

Nem sokkal később elterjedt a faluban a hír, hogy a sörösüveges támadó életveszélyesen megsérült, rokonai vasvillával és egyéb eszközökkel támadtak a vélt bántalmazó családjára. A férfi, a felesége és a fia könnyű sérüléseket szenvedett.

A szövevényes ügyben a sárbogárdi rendőrkapitányság nyomoz. A családra támadó négy férfit, valamint az első bántalmazásban részt vevő 50 éves helyi lakost bűnügyi őrizetbe vették – mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!