Eltűnt pszichológus: szállingóznak az információk a rendőrséghez

2012. július 11., szerda, 14:42 • Utolsó frissítés: 2012. július 12., csütörtök, 11:36
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Kapott bejelentéseket a pécsi rendőrség a vasárnap hajnalban eltűnt pszichológusa, Bándy Kata keresésének ügyében.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a rendőrséghez érkeztek és érkeznek lakossági bejelentések elektronikus levélben és telefonon Bándy Kata eltűnésével összefüggésben. Ezeket az információkat - csakúgy, mint a keresés során felmerülő adatokat - megvizsgálják, ellenőrzik a keresés során.

A Facebookon terjedő egyik felhívás

Fotó:
A rendőrség kedden, lakossági felhívásában tette közzé Bándy Kata eltűnését. Ebben foglalkozás és munkahely nem szerepelt. Azt írták, hogy a 25 éves nő vasárnap hajnali két órakor egyedül, gyalog indult el egy sörözőtől, otthonába azonban nem érkezett meg.

A rendőrségen dolgozó pszichológus eltűnéséről több pécsi internetes portál is beszámolt. E hírekben az édesapa, Bándy Pál azt mondta: a lánya és barátai szórakozóhelyen ünnepelték egy barátnőjük születésnapját. Az apa szombat este beszélt a lányával telefonon.

Az internetes portálok abból, hogy Bándy Katát a pécsi Király utcában még rögzítették a térfigyelő kamerák, cikkeikben arra következtettek: a nőt mindössze néhány száz méter választotta el attól, hogy a lakásához érjen.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Eltűnt pszichológus: szállingóznak az információk a rendőrséghez
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X