Bors: újra nyomoz az NNI a Seuso-kincseket megtaláló Sümegh meggyilkolása ügyében

2012. augusztus 03., péntek, 06:51 • Utolsó frissítés: 2012. augusztus 03., péntek, 10:27
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) ismét nyomoz a Seuso-kincseket 1976-ban megtaláló Sümegh József meggyilkolása ügyében – írja a pénteki Bors.

A lap felidézi, hogy a felakasztva talált férfiról kezdetben azt mondták, hogy öngyilkos lett, ám 1990-től már emberölés miatt vizsgálódtak. Hat év után lezárták a nyomozást, később hol újraindult, hol ismét lezárult a vizsgálat.

Nem zárható ki, hogy az NNI most új információk birtokába jutott, ugyanis ismét élő nyomozás folyik. Csécsi Soma, az NNI szóvivője a Borssal közölte: nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen nyomoznak, tanúkihallgatások és adatgyűjtés van folyamatban. A határidő 2012. október 26.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Bors: újra nyomoz az NNI a Seuso-kincseket megtaláló Sümegh meggyilkolása ügyében
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X