szerző:
hvg.hu

A rendőrség közzétette térfigyelő kamerák felvételeit azokról a fiatalokról, akik hétfő este randalíroztak az egyik körúti villamoson, Budapesten. Miután leszálltak a budai hídfőnél, egyikük egy üveget vágott a Combino szélvédőjéhez, ami berepedt. Három férfit keresnek.

Hétfő este negyed kilenc körül a Nyugati tér felől a Széll Kálmán tér felé haladó 4-es villamoson randalírozott a három fiatal férfi. A villamosvezető a budai hídfőnél lévő megállóban a hangosbemondón keresztül felszólította őket, hogy szálljanak le a villamosról, illetve közölte, hogy értesítette a rendőrséget. Miután leszálltak a járműről, az egyik férfi a kezében lévő üveget a villamos szélvédőjének dobta, ami berepedt. A három vandál a Frankel Leó utcán keresztül a Fő utca irányába meglépett.

Egyikük 20 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, fekete színű. Zöld kabátot és kék farmernadrágot viselt aznap este.

A másik férfi szintén 20 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú. Sötét kapucnis felsőt, sötét nadrágot és kék színű cipőt viselt.

A harmadik társuk is 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, zömök testalkatú. Piros pulóvert és szürke színű melegítőnadrágot viselt - olvasható a police.hu-n.

©
©

 Az ügyben rongálás miatt indított eljárást a rendőrség. Aki bármit tud a három randalírozóról, hívja a 107-et, a 112-őt, a 06-1-346-1800-as telefonszámot vagy az ingyenes Telefontanút a 06-80-555-111-en.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!