szerző:
MTI

Rendőrökre támadt egy villamoson utazó nő Szegeden, miután ellenőrök kérték az egyenruhások segítségét.

Az ellenőrök csütörtökön késő este hívták a rendőröket, mivel az egyik utas nem volt hajlandó jegyet vagy bérletet felmutatni. A járőrök felszólították a hangoskodó asszonyt, hogy igazolja magát, de a nő ekkor megpróbált lelépni.

A rendőrök elő akarták állítani, de az asszony agresszív lett, ezért megpróbálták megbilincselni. A nő ellenállt, rúgott és kapálódzott, majd az egyik rendőrt meg is harapta.

Az 54 éves asszonyt végül előállították.

A történteket a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja, és hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt feljelentést tett a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!