szerző:
hvg.hu

Az áldozatok és az elkövetők ügyvédei is biztosak abban, hogy nem mindenkit sikerült bíróság elé állítani a romagyilkosságok ügyében. Akiket viszont végleg elítéltek, életük végéig börtönben maradnak. Videó a keddi, harmadfokú tárgyalásról.

A Kúria harmadfokú eljárásában kedden végleg eldőlt Kiss Árpád, Kiss István és Pető Zsolt ügye: életük végéig börtönben maradnak a romagyilkosságok elkövetői, fellebbezésnek helye nincs, nyolc év után lezárult a példátlan támadássorozat miatti büntetőeljárás. A vádlottak azt próbálták elérni, hogy helyezzék hatályon kívül a korábbi ítélete, és kezdődjön elölről első fokon az eljárás. A szerdai tárgyalásról szóló tudósításunkat itt olvashatják.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!