szerző:
hvg.hu

Három horvát zsebtolvajt kaptak el a rendőrök Budapesten. Anya, fia és a nagynéni egy izraeli állampolgár pénztárcáját kaparintották meg.

Az egyik nő 47, a másik 29 éves, a 47 éves asszony fia pedig még fiatalkorú, mindannyian horvát állampolgárok. Múlt péntek délután a Nádor utcában megszerezték egy izraeli pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, bankkártyákkal és iratokkal. Amíg a 29 éves nő a férfi hátsó zsebéből kiemelte a tárcát, a 47 éves nő és fia takarással segítette őt – írják a police.hu-n.

A rendőrök a tolvajokat tetten érték, bevitték őket a II. kerületi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásuk után őrizetbe vették őket.

A két nő előzetes letartóztatását az illetékes bíróság vasárnap elrendelte.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!