szerző:
hvg.hu

Egy szemtanú szerint hét-nyolc lövés dördült el kedd este Budapesten, a nyolcadik kerületi Teleki téren. A rendőrség is tud arról, hogy lövöldöztek – derül ki az Index híréből.

A lapnak az egyik olvasó számolt be arról, hogy a Teleki László téri villamosmegállónál volt, útban a Lidl felé este kilenc óra körül, amikor 7-8 lövést hallott a tér felől. 

A rendőrségtől azt a tájékoztatást adták, hogy 20 óra 48 perckor kaptak bejelentést a Teleki téri lövöldözésről. Pár perccel később is telefonált valaki, és bejelentette, hogy őt korábban megtámadták, és gázpisztollyal védte magát.

A rendőrök a helyszín közelében a korábban megtámadott bejelentőt igazoltatták és bevitték a VIII. kerületi rendőrkapitányságra. A támadókat még keresik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!