szerző:
hvg.hu

Előzetesben van már az az 54 éves férfi, aki csütörtök éjfél után nem sokkal rátámadt a mentőkre Tápiószecsőn.

A mentők azért mentek ki a férfi házához, hogy ellásák - azt nem közölték, milyen problémája volt. Ő azonban valamiért fejszét vett magához és megindult feléjük. Kimentek a házból, de a férfi követte őket, és a fejszével megrongálta a mentőautó karosszériáját, és betörte a jobb hátsó ablaküvegét. Senki sem sérült meg – írják a police.hu-n.

A kiérkező rendőrök a lakásban elfogták a férfit, előállították a Nagykátai Rendőrkapitányságra, kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. A Nagykátai Járásbíróság még pénteken elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!