szerző:
hvg.hu

Kegyetlenül megkínzott egy pár egy 19 éves fiút Hajdúdorogon. Állítólag tartozott nekik. Az ávós keretlegényeket idéző módszerekkel próbáltak pénzt kicsikarni belőle. A fiú kórházba került.

A lap szerint egy hajdúdorogi családi házban kínozták meg a fiatalembert az albérlőtársai, mert nem fizetett, tízezer forintot akartak számon kérni rajta. Egy 18 éves lány és egy 33 éves férfi bántotta.

Órákig verték és kínozták. Ököllel, forró palacsintasütővel ütötték a fiú arcát, égő cigarettákat nyomtak el a péniszén és testének más részein – írja a police.hu.

©

Végül sikerült kimenekülnie a házból, és szólt a rendőröknek. Sérülései miatt kórházba szállították, a járőrök pedig órákon belül elfogták a párost, akik a kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhetnek.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!