szerző:
hvg.hu

Újabb torma-ügy Vámospércsen: kiderült, hogy lopott volt az a 45 kiló torma, amit egy férfi tolt a biciklijén vasárnap. És ez már a második eset volt rövid időn belül. Február 13-án három zsák lopott tormát próbáltak eltolni egy biciklin.

Nem volt biztonságban a torma Vámospércsen. Két lopott szállítmányt is találtak a járőrök.

Február 13-án, szombaton négy szabadnapos vámospércsi rendőr szolgálatba helyezte magát, és elfogtak két férfit – az egyik 19, a másik 44 éves. Az egyik a biciklijén három zsák tormát tolt. Kiderült, hogy a csípős zöldséget egy helyi tormafelvásárló telepről lopták el. Őrizetbe vették a tolvajokat.

Lefülelték a tormatolvajokat
©
Bicikli és tormászsákok
©

Vasárnap 11 óra körül járőröző rendőrök figyeltek két gyanús férfire. Az egyik biciklijén egy zsák torma volt. Igazoltatták őket, és kiderült, hogy a 45 kilogramm tormát egy közeli termőföldről lopták.

A 24 és 44 éves férfit előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre, később szabálysértési őrizetbe vették őket. A rendőrség a két férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.

A lopott zöldséget lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak – derül ki a police.hu-ról.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!