szerző:
hvg.hu

A kalauz rendőrt kért az újszászi vasútállomásra, mert bliccelők voltak a vonaton. Az egyik utas szólt a kiérkező járőröknek, hogy őt pár perce korábban kirabolták. Kiderült, két bliccelő férfi vette el a pénztárcáját.

A Szolnok és Újszász között közlekedő személyvonaton voltak bliccelők szerdán késő este, ezért a kalauz rendőri segítséget kért az újszászi vasútállomásra.

A szolnoki rendőröknek intézkedés közben az egyik utas szólt, hogy őt pár perccel korábban a vonaton kirabolták. Kiderült, hogy a bliccelés miatt igazoltatott testvérpár gyanúsítható a rablással.

A 27 éves nagykátai férfi és fiatalkorú testvére fél 12 előtt követelt a vonaton az egyik utastól pénzt. Megfenyegették áldozatukat, dulakodtak vele, végül megszerezték a pénztárcáját.

©
©

A Szolnoki Rendőrkapitányságra vitték be a két férfit, kihallgatták, majd őrizetbe vették őket – írja a police.hu.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!