szerző:
hvg.hu

Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért arra a két hajdúnánási nőre, akik tavaly nyáron megverték anyjuk volt élettársát. Ütlegelték a mozgáskorlátozott férfit, majd miután kiesett a kerekesszékéből, a földön is belerúgtak és leköpték.

A két brutális nő anyja korábban a kerekesszékes férfi élettársa volt, de megromlott a kapcsolatuk, és szétköltöztek.

Tavaly augusztus 13-án a nő két lánya megjelent a férfi lakásánál. Látták, hogy megérkezett és be akar menni. Odamentek hozzá, összeszólalkoztak vele, majd puszta kézzel verni kezdték a súlyosan mozgáskorlátozott férfit, ütötték, ahol csak érték.

Addig ütlegelték, amíg ki nem esett a kerekesszékéből. A földön fekvő férfiba még belerúgtak és leköpték. A szomszédok észrevették a támadást, ők akadályozták meg, hogy a további erőszakot.

A férfi az arcán, a karján és deréktájékon zúzódásos, hámhorzsolásos, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A két hajdúnánási nő ellen a Hajdúböszörményi Járási Ügyészség vádat emelt a Hajdúböszörményi Járásbíróságon és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta – közölte csütörtökön a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!