szerző:
hvg.hu

Egy 50 éves dunakeszi férfi fájdalomcsillapítót kért az egyik helyi gyógyszertárban, majd amikor megkapta, egy kést kapott elő, és fizetés nélkül lelépett. Másnap elkapták, előzetesbe kerülhet.

A férfi hétfő délután ment be a gyógyszertárba. Miután megkapta a kért fájdalomcsillapítót, elővett egy kést, maga elé tartotta, és meglépett az orvossággal együtt. Nem fizetett érte. Biciklire ült, azzal menekült el a helyszínről.

A rendőrök egy nappal később azonosították és elfogták a rablót. Őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!