szerző:
hvg.hu

Egy 62 éves férfi marihuánát árult Budapesten. A padlásán tárolta a drogot, amelyből több mint 2,5 kilót találtak nála a rendőrök. Vádat emeltek ellene, öttől húsz évig terjedő börtönnel büntethetik.

A dílert 2014. január 24-én kapcsolták le a rendőrök a XIX. kerületben. A kocsijában több mint 40 gramm marihuánát találtak, amit lefoglaltak.

Ezután házkutatást végeztek nála a XX. kerületben. A háza padlásán összesen több mint 2,5 kilogramm marihuánát, valamint a porciózáshoz és tároláshoz szükséges eszközöket, így egyebek mellett digitális mérleget, műanyag tasakokat, hűtőtáskát és a szállításra használt gurulós bőröndöt találtak.

Kiderült, hogy a 62 éves férfi az elfogása előtt marihuána kereskedelmével foglalkozott Budapesten.

A Fővárosi Főügyészség a hivatalos megfogalmazás szerint jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, amely a törvény szerint öt évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető – közölte a főügyészség szerdán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!