szerző:
hvg.hu

Kiraboltak egy sportboltot a főváros V. kerületében péntek este, egy gázriasztófegyvert is elsütöttek – közölte a rendőrség.

©

Egy ismeretlen férfi bement az üzletbe, ahol megfenyegette az alkalmazottat és a bevételt követelte.

Miután megkapta a kasszában lévő pénzt, egy lövést adott le a levegőbe, és elmenekült a helyszínről. Senki nem sérült meg.

A rendőrség keresi a férfit, aki 180 centiméter magas, rövid, barna hajú, és különös ismertetőjele, hogy csak egy foga van - írják a police.hu-n.

Az ismeretlen tettesről a BRFK fényképeket tett közzé a honlapján, és azt kéri, jelentkezzenek azok, akik felismerik a férfit vagy információjuk van a bűncselekményről.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!