szerző:
hvg.hu

Egy hét hónapos csecsemő is volt a Vágáshutánál eltévedt családnál. A rendőrök még sötétedés előtt megtalálták őket az esős időben.

A Zempléni-hegységben lévő Vágáshutánál kirándult az erdőben kedden egy négytagú család, egy hét hónapos baba is volt velük.

A rendőrségtől délután negyed négykor kértek segítséget.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei telefonon keresztül fel tudták venni a kapcsolatot a család egyik tagjával, ő adott leírást a környékről.

A rendőrök fél órán belül, még sötétedés előtt megtalálták az esős időben eltévedt családot és a szálláshelyükre vitték őket, senkinek sem esett baja – írja a police.hu.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!