szerző:
hvg.hu

Egy 34 éves férfi ordítozni kezdett kedd este egy szolnoki sörözőben, késsel hadonászott, majd a levegőbe lőtt egy gáz-riasztó fegyverrel. Lelépett, de később elkapták a rendőrök.

A férfi nemcsak hangoskodott, az udvaron lévő sörpadokat is felborította. Előkapott egy kést, amit beleállított az egyik asztalba, eközben megvágta a saját kezét. Ezután egy gáz-riasztó fegyverrel egyszer a levegőbe lőtt, majd elment a sörözőből.

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták az agresszív férfit, a kórházban ellátást kapott, majd bevitték a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, elismerte tettét, garázdaság miatt indítottak eljárást ellene – írja a police.hu.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!