Rendőrségi körözések a tüntetők ellen - fotógaléria

2006. szeptember 20., szerda, 14:09 • Utolsó frissítés: 2006. szeptember 20., szerda, 19:36
Szerző:


Körözést adott ki a rendőrség több olyan ember ellen - akiknek nevét és arcképét is feltették a rendőrség honlapjára szerda délben - , akik a főváros területén több helyszínen, demonstrációk során erőszakos, garázda cselekményeket hajtottak végre. A rendőrség azok segítségét is kéri, akik a fotókon látható ismeretleneket felismerik.

Nézze át a rendőrség képeit!
A körözöttek többsége a Magyar Televízió székházánál garázdálkodott, és részt vett a Szabadság téri székház elfoglalásában.

A körözöttek listáján van az a Budaházy György is, aki a 2002-be júliusában történt "hídi csata" kapcsán vált ismertté. A fiatalembert az Erzsébet hídi tüntetésen történt rendőri ellenszegülés miatt a bíróság jogerősen ötvenezer forintpénzbüntetésre ítélte gyorsított eljárásban.

Budaházy György több más tüntetés szervezőjeként és résztvevőjeként jelen volt az elmúlt években történt demonstrációkon, a vasárnaptól kezdődött Kossuth téri tüntetésen is többször feltűnt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a lakosság segítségét, hogy akik a rendőrség internetes oldalára felhelyezett képeken látható személyeket felismerik, tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-201-343 zöld számon vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.

A rendőrség eddig 137 embert állított elő, és 98-at vett őrizetbe rendzavarásért, illetve hivatalos személy elleni erőszakért. Schőn Péter, a BRFK szóvivője az MTI-nek szerdán elmondta, hogy a rendőrség külön nyomozócsoportot állított fel a rendzavarók beazonosítására. Folyamatosan elemzik a rendőrség saját felvételeit, illetve a sajtófotókat, és beazonosításukat követően előállítják őket, és megindítják ellenük a büntetőeljárást - tette hozzá.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés
45 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2009. augusztus 30., 15:05 József Béla

azt áruljátok el,hogy lehet az hogy teli van spiclikkel az egész ország miközben ti meg néztek mint a birkák!?Ez a magyar,ebből áll.<br>

2007. március 18., 18:16 Gábor

Szeretném tudni? Orbán Viktort mikor tartoztatják le,<br>ÁLLAMELLENES izgatásért?<br>A meglévő TÖRVÉNYES rend ,felbontására való úszításáért.<br><br>Ugyan ezekért Szájer Józsefet is el kellene itélni.<br>

2006. október 19., 00:55 Zs47

Szerintem nem kötelező elolvasni a hozzászólásokat, főleg ha valakinek a gyomrával gond van.<br>A B6 vitamin nagyon hasznos ebben az esetben.<br>

2006. október 15., 23:36 Béke

Hányingerem van ezektől a hozzászólásoktól!<br>Még a tandíj okát is megmagyarázza 1-2 okos ember. Típikus szoci reagálások!<br> Szégyeljétek magatokat!!!!<br>

2006. október 1., 21:59 Zs47

Kedves Zsuzsanna !<br><br>Pontosan itt, és most volt példa arra, hogy nem megfelelő védőöltözetű rendőrőket vertek.<br>Lásd a Tv székház előtt a kopasz " urat " aki az egyik rendőr lábát verte. Nézd vissza a képeket és látsz még egy-két furcsa dolgot.A ripityára szétvert pajzsokat, ugyanis nem tudtak ellenállni a köveknek.<br>A ló is védőöltözet nélkül volt amikor a szemét majdnem kiverték. Lapozz bele az állatvédelmi törvénybe. Biztos Ő is a kormányt éltette.<br>Biztos Gyurcsány párti.<br>A " gyenge " nők kezében is szépen álltak a térkövek, amig hozzá nem vágták valakihez.<br>Tudod én meg a hozzám hasonlók azért usztuk meg verés nélkül, mert napközben dolgozunk, éjszaka alszunk. Ugyanis valakinek dolgozni is kell, mert máskülönben az ország helyzete nem fog változni. <br>Azzal, hogy kiállok a Kossuth térre hetekig, közben körbe vizelem, nem fog semmi megváltozni. Esetleg fertőzés veszélyessé válik a tér.<br>

További 40 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Rendőrségi körözések a tüntetők ellen - fotógaléria
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X