Mentősöket támadtak meg Szigethalmon

2009. április 28., kedd, 18:11 • Utolsó frissítés: 2009. április 28., kedd, 18:11
Szerző:


Címkék: ; ;

Megtámadták a mentőautót vezető sofőrt, majd kiszúrták a jármű mindegyik kerekét Szigethalmon - közölte a Samaritanus mentőszolgálat.

A társaság mentőautója hétfő este Szigethalom belterületén lakcímet keresve lassan haladt, ezért a mögötte lévő személyautó sofőrje agresszívan, dudálva, villogva próbálta megelőzni a mentőt. Miután az előzés sikerült, a személyautó sofőrje számon kérte a mentő vezetőjét, hogy miért megy lassan, majd a félig nyitott ablakon keresztül többször arcon ütötte a mentőst.
   
Az esetről értesítették a rendőrséget, akik előállították a három támadót. Amíg a mentősök a rendőrség épületében voltak, ismeretlenek kiszúrták a mentőautó mindegyik kerekét, így azt autómentővel kellett elszállítani. A szolgálatnak mintegy 60-80 ezer forint kára keletkezett.
    
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerint csoportos garázdaság miatt állították elő a három huszonéves fiatalt, a jármű megrongálása miatt pedig ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Mentősöket támadtak meg Szigethalmon
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X