szerző:
MTI

Megtámadták a mentőautót vezető sofőrt, majd kiszúrták a jármű mindegyik kerekét Szigethalmon - közölte a Samaritanus mentőszolgálat.

A társaság mentőautója hétfő este Szigethalom belterületén lakcímet keresve lassan haladt, ezért a mögötte lévő személyautó sofőrje agresszívan, dudálva, villogva próbálta megelőzni a mentőt. Miután az előzés sikerült, a személyautó sofőrje számon kérte a mentő vezetőjét, hogy miért megy lassan, majd a félig nyitott ablakon keresztül többször arcon ütötte a mentőst.
   
Az esetről értesítették a rendőrséget, akik előállították a három támadót. Amíg a mentősök a rendőrség épületében voltak, ismeretlenek kiszúrták a mentőautó mindegyik kerekét, így azt autómentővel kellett elszállítani. A szolgálatnak mintegy 60-80 ezer forint kára keletkezett.
    
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerint csoportos garázdaság miatt állították elő a három huszonéves fiatalt, a jármű megrongálása miatt pedig ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Itthon

A mentősökre támadt egy sérült férfi

A mentősökre támadt egy férfi Felsőpakonyban; a 32 éves helyi lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton.