Jól van az a baba, amelyik izzót nyelt a kiskunhalasi kórházban, miközben a születését követően az életét próbálták megmenteni.

Az újszülött elérte a megfelelő testsúlyt, akár haza is vihetnék, ha az anyuka megnyugtatóan tudná táplálni - írja baon.hu. A kislányt a napokban szállították át Kecskemétre, a szegedi klinikáról. Az osztályvezető főorvos szerint van egy kis pitvari sövényhiánya – ezt mondják sokan lyukas szívnek – de ezt kinövi majd. A főorvos hangsúlyozta: a lenyelt, nagyjából félcentis izzó semmilyen gondot nem okozott, ebből semmilyen egészségkárosodás nem származott. A mini égő természetes úton távozott a gyerek szervezetéből, aki koraszülöttként, kis súllyal jött a világra, és a lepényleválás miatt súlyos méhen belüli oxigénhiányt szenvedett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!