szerző:
hvg.hu

Személyét rágalmazó blogok miatt bejelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen Érsek Zsolt, Hatvan szocialista polgármestere, a város országgyűlési képviselője - olvasható a Heves Megyei Hírlap keddi számában.

Olyan rémhírek és rágalmak jelentek meg az interneten, hogy saját maga gyújtotta fel a Hatvanhoz közeli Lőrinciben található családi házát. Valóban leégett a háza, de nem gyújtogatás következtében, és nem Lőrinciben, hanem Hatvanban - közölte a lappal a politikus, akit, mint mondta, azzal is megvádoltak, hogy lopja az áramot.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!