A szaxi három, a szex négy a Nyugatinál - rejtett kamerás videó

2010. április 27., kedd, 09:52 • Utolsó frissítés: 2010. április 27., kedd, 10:09
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

„A prostitúció, akárcsak a hajléktalanság, társadalmi probléma, de az utcán van, mindenki látja, ezért rendőrért kiáltanak” – mondja Tóth Béla ezredes, a BRFK bevetési főosztályának vezetője, aki úgy véli, a rendőrök nagy fába vágják a fejszéjüket, amikor megpróbálják megakadályozni, hogy a Nyugati pályaudvar aluljárója naponta ideiglenes türelmi zónává változzon. Videós munkatársunk rejtett kamerával járt a helyszínen

„A cél az lenne, hogy azokat, akik ebből hasznot húznak, azaz a futtatókat kiiktassuk. Ahhoz azonban, hogy őket leleplezzük, terhelő vallomásokra lenne szükség” – részletezte az ezredes a problémát a hvg.hu kérdéseire. Futtatójukra terhelő vallomást tenni azonban a lányok a legritkább esetben hajlandóak, hiszen bizonyos értelemben munkaadójukról van szó. Mivel az ügyben a közelmúltban telepített térfigyelő rendszer sem hozott komoly eredményt, a rendőrség kénytelen a bevált módszerekhez folyamodni: trükközni kell. Egy prostituált persze, akárcsak bárki más, naphosszat álldogálhat, ahol csak akar. Ezért megbüntetni senkit sem lehet.

„Csalit szoktunk bevetni, egy beépített embert. Ő a feltételezett prostituált felé sétál, aki felajánlja neki a szolgáltatásait, majd együtt elindulnak a megbeszéltek szerint, amikor érkeznek a kollégák, jegyzőkönyvet vesznek fel, a beépített ember pedig tanúként segíti tovább az eljárást” – árulja el a nem túl nagy titkot az ezredes, aki hozzáteszi: egyéb esetekben még a térfigyelő kamera felvételei sem jelentenek megfelelő bizonyítékot, hiszen azok hangot nem rögzítenek.

„Az év eleje óta 18 bírósági előállítás és 15 feljelentés a mérlegünk. Tisztában vagyunk azzal is, kik azok, akik ezt a tevékenységet végzik a Nyugati aluljárójában, úgy harminc fős körről van szó, de azt látjuk, nem sokkal az után, hogy mi feljelentjük a lányokat, ők újra az utcán vannak” – teszi hozzá Tóth Béla ezredes, aki szerint az ítéletek nem eléggé szigorúak, ezért jelenhetnek meg újra a lányok.

„Mivel az üzletszerű kéjelgés 1993-tól nem számít bűncselekménynek, azóta csak szabálysértést valósít meg az, aki a védett övezetre vonatkozó, törvényben vagy önkormányzati rendeletben foglalt tilalmakat megszegi” – szögezi le közleményében a Pesti Központi Kerületi Bíróság, amely tíz pesti kerületben illetékes. Ezekben a lakosság összlétszáma a 800 ezer főt is meghaladja. A bíróság előtt folyamatban lévő büntető és polgári, valamint gazdasági ügyek száma kiemelkedően magas. Ide tartozik a Nyugati téren álldogáló fizetős lányok körzete is.

„Tiltott kéjelgés miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra 2009-ben 2 099 új ügy érkezett és 1 853 ügyet be is fejeztek. A Fővárosi Bírósághoz mint másodfokú bírósághoz 2009-ben ebben a tárgyban 28 ügy érkezett és 28 ügy fejezéződött be” – áll a bíróság a hvg.hu-nak küldött válaszában.

A prostitúcióhoz kapcsolódó bűncselekmények ügyében indult eljárások száma azonban egyszámjegyű. Az első fokon eljáró Pesti Központi Kerületi Bírósághoz tavaly három megrontási ügy érkezett, míg a másodfokon eljáró Fővárosi Bírósághoz mindössze egy. Üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt a másodfokon eljáró Fővárosi Bírósághoz három, emberkereskedelem miatt két darab ügy indult 2009-ben – olvasható ki a számokból, amelyek hivatalos statisztika híján csak tájékoztató jellegű adatok.

„A büntetések kiszabásakor a a bíróság a fokozatosság elvét követi. Kezdetnek általában csak figyelmeztetésben részesíti az elkövetőt. A pénzbírság összege a törvény szerint legfeljebb 150 ezer forint lehet, a visszaeső elkövetőket már elzárással büntetik” – reagált kérdéseinkre a Fővárosi Bíróság.

A törvény szerint a fiatalkorúak, fogyatékos személyek, a terhesség negyedik hónapját elérő nők, a tizenhat éves korát be nem töltött gyermeküket egyedül nevelő szülők esetében „nincs helye az elzárásnak”. Azoknak sem kell aggódniuk, akik fogyatékos vagy folyamatos ápolást igénylő hozzátartozójukról egyedül gondoskodnak.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:

26 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2010. december 22., 22:38 A név kötelez

Kedves Marigo!

Azért nem ilyen tisztán fekete-fehér a dolog.
Ráadásul nem ildomos általánosítani sem.

2010. október 25., 20:22 marigo

Sajnálom,hogy a /nőket arra használják, amire valók/ legalábbis egyes férfiak,szemléletébe.Futtatóik szereint,is csak szutykos kurvák,ide a lóvét,bele is rúg ha keveset keresett.Mi nők, sokkal erősebbek vagyunk, a férfiaknál,ezért próbálnak lealázni ott, ahol sebezhetőek vagyunk.Gyenge.Akaratlan.Gyáva Aljas/GYAGYA/alatvalók.Ez egy/ MÉH királynő/ véleménye.

2010. május 8., 12:55 Őrület!

Tisztelt "Oerdoeg"!

Biztos vagyok benne, hogy önnek nincs igaza! Abban nem foglalhatok állást, hogy őn szép-e vagy ronda. Ám abban egészen boztos vagyok, hogy szép számmal vannak nők Hazánkban, akik igencsak örülnének önnek. A nők sokkal csodálatosabbak, mint ahogy ön jelenleg véli.

Természetesen azok viszont önállóan élnek, döntenek, és így minden nap meg kell értük harcolni újra és újra, hogy önnel maradjanak. De egy Férfinak! ez nem jelenthet gondot. Ha pedig továbbállnak, akkor továbbálltak. Joguk és lehetőségük ezt megtenni. :) Körülbelül ötmillió nő van Hazánkban. Nem hiszem, hogy ennyiből nem tudja megtalálni azt, aki "Önnek teremtetett", és még az is lehet, hogy minden nap látja nap mint nap most is...

2010. május 6., 09:49 oerdoeg

Őrület, a 2. kérdésre: én például eléggé randa vagyok, hogy egy nőt meghódítsak elég reménytelen. Vagy csak fogyatékos nő lehet, vagy bányarém. Lehet, hogy nem vagyok igazi férfi, nem tudom, de ez nekem nagy problémám. Normális nő a kinézetem miatt nem ül velem egy asztalhoz, na. A szajhák között vannak vállalható kinézetűek. A fáradt olajat néha így vagy úgy le kell ereszteni. Innentől csak az a kérdés, hogy otthon csapjam-e ki, vagy dugjam igazi húsba pénzér.

2010. április 30., 12:04 Őrület!

Őrület, hogy önökben fel sem merül két dolog:

1, Szegény lányok lelke? (Nem egyházi értelemben, hanem emberi értelemben vetem fel.) Az önbecsülésük? Hány lány csinálja önszántából önök szerint?

2. Önök szerint férfi az, aki kurvához megy? Szerintem csak egy patkány. Egy férfi hódít magának nőt...

További 21 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


A szaxi három, a szex négy a Nyugatinál - rejtett kamerás videó
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X