szerző:
MTI

Megszaporodtak a panaszok az elmúlt hetekben a Pécs fizetőparkolóit üzemeltető Gámán Kft.-vel kapcsolatban.

A panaszok kisebb, de bosszantó hibákról szólnak, például arról, hogy egyes parkolóautomaták nem fogadják el a kétszázas érmét, elnyelik a pénzt, esetleg üzemen kívül vannak. A hibabejelentés nehézkessé vált, és előfordul, hogy elérhetetlen a telefonos ügyfélszolgálat. A lap olvasói közül többen felvetették, hogy talán azért nem "iparkodik" a cég, mert tudja, hogy októberben lejár a szerződése, és utána a parkolással kapcsolatos feladatokat a városi vagyonkezelőnek, a Pécs Holdingnak kell megoldania. A Gámántól Siklós is szabadulni akar. A város arra hivatkozva mondaná fel a céggel kötött szerződést, hogy a társaságnak a koncessziós törvény szerint részvénytársasággá kellett volna alakulnia, ez azonban nem történt meg - olvasható a baranyai napilapban.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!