szerző:
HavariaPress

A légi szállítást, a leszállóhely megközelítését gyakorolják a Magyar Honvédség Mi-8-as helikopterének pilótái a Honvédkórház környékén - értesült a HavariaPress.

Kedden 10 és 16 óra között gyakorlatozik a katonai Mi-8-as a Honvédkórház légterében. A helikopter öt-hat alkalommal megközelíti Dunakeszi-Budapest útvonalon a kórház leszállóhelyét. A gyakorlat során a helikopter által szállított, imitált sérülteket a kórház szakszemélyzete az ilyenkor szokásos betegútvonalon a sürgősségi osztályra viszi, szimulálva a valóságot megközelítő helyzetet.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!