szerző:
FH

Pénteken éjjel háromnegyed 1 körül megtalálták a gyulai pszichiátriáról több mint egy héttel ezelőtt eltűnt két lány egyikét, akit visszaszállítottak a kórházba.

Még május 12-én eltűnt Gyuláról, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház pszichiátriai osztályáról egy 14 és egy 15 éves lány. Ezért a rendőrség nagy erőkkel kereste H. Helénát és és H. Renátát.

A 15 éves H. Helénát péntek éjjel 1 óra körül a rendőrök megtalálták, visszaszállították a kórházba. A rendőrség tájákoztatása szerint a lány sérelmére nem követtek el bűncselekményt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!