szerző:
HavariaPress

Elfogták a határrendészek azt az ukrán fiatalembert, aki kedden, négy társával próbált meg cigarettát átcsempészni hazánkba, a Tarpai hegy térségében - értesült a HavariaPress.

A beregsurányi határrendészek öt férfire figyeltek föl kedden, akik cigarettát cipeltek. A férfiak, amikor meglátták a rendőröket, eldobálták a kartonokat és a határ irányába rohantak. A járőrök üldözőbe vették őket, és egyiküket, egy 26 éves ukrán férfit sikerült elfogniuk. Később a rendőrök megtalálták az eldobált, 7500 doboz cigarettát is, aminek értéke 8,8 millió forint. Az ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jár el.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!