szerző:
HavariaPress

Súlyosbította börtönbüntetését, szerdán a Szegedi Ítélőtábla annak a férfinek, aki folyamatos kölcsönökkel 36 és félmillió forint kárt okozott egy német ismerősének - értesült a HavariaPress.

Háromról négy év börtönre súlyosbította az elsőfokú ítéletet a Szegedi Ítélőtábla annak a kiskőrösi férfinek az ügyében, akit folytatólagosan elkövetett csalással vádoltak. Az ügyészség szerint a büntetett előéletű vádlott több alkalommal kölcsönt vett fel egy Németországban élő ismerősétől, és azt ez idáig nem adta vissza, így a sértettnek 36 és félmillió forint kára keletkezett. A Csongrád Megyei Bíróság már első fokon arra kötelezte a vádlottat, hogy a kölcsönügyletekkel kapcsolatos kárt térítse meg kamatostól, és ezt a döntést az ítélőtábla most helyben hagyta. Az ítélet jogerős.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!