A nap képe: fiatalok a Zöld Pardon bezárása ellen

2011. szeptember 18., vasárnap, 21:52 • Utolsó frissítés: 2011. szeptember 19., hétfő, 09:06


Címkék: ; ; ;

A Műegyetem rakparton tízezer fős tömeg gyűlt össze a Zöld Pardon megmentéséért rendezett demonstráción. A koncertsorozatból álló rendezvény vége szolgált néhány megható pillanattal is.

Fotó:

Kapcsolódó cikkeinket és további képeket az alábbi linkre kattintva érhet el!

Leskovics: "Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon"
Szerző:hvg.hu
További videók

 

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés
8 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2011. október 2., 22:43 cuki

talán szombaton a Parlament ellé lehetet volna jönni,hol az összefogás?minnél többen legyűnk,a nagyobb tömeg hatásosabb

2011. szeptember 19., 16:47 remington23

@Safranek

érdekelne, hogy melyik az a tanulási módszer, ami leredukálódik a nyár éjszakáira..egyébként mint kiderült nem a hangzavarral van baj ( mivel nem indult ezügyben eljárás a zp ellen ) hanem a fiatalokkal, akik szemetelnek, akik megközelítik a helyet és hangoskodnak. De ezenkívül nyilván csak olyan szórakozóhelyek vannak Budapesten, ahonnan mindenki kulturáltan és csendben távozik. Ami még szomorú, hogy 50ezer szavazóképes ember véleménye és akarata semmibe van véve.....

2011. szeptember 19., 07:54 reftno

csöndes:

Sok féle szempont van, szórakozás, munkahely, kisker üzlet (büfé, stb).

Nagyon jól tudom mit jelent a munkahely megszűnésének a problémaköre. Nem is az ellen ágálok, hogy be kell zárni vagy nyitva kell maradjon. Pusztán annyit jegyzek meg, hogy az egészből azt szűrtem le, hogy ez érdekli a zembereket míg az hogy az országgal mi történik, nem!

2011. szeptember 19., 07:38 Safranek

Miért demokrációáról és alkotmányról beszélünk itt, amikor ezekhez csak távolról van köze? A helyben lakók éjszakai nyugalma nem érdekes? Tuc-tuc dizsit minden ZP-lótogató kertjébe! (Akkorra, amikor ő aludni vagy tanulni szeretne.) Be kellene ezt a bulihelyet vinni oda, ahol körül van véve zajfogó épületekkel és ahol éjjel nem akarnak emberek aludni (Műegyetem?). Munkahelyet amúgy sok minden teremt.

2011. szeptember 19., 00:28 csöndes

Kedves reftno! Tudja a mondás úgy áll, hogy "kenyeret és cirkuszt a népnek". Kenyér is kell, a ZP pedig számos embernek ad munkahelyet és emellett kultúralt és megfizethető szórakozási lehetőséget. Ön mennyire lenne boldog ha valaki be akarná záratni a munkahelyét? (*Én nem ott dolgozom!*)

További 3 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


A nap képe: fiatalok a Zöld Pardon bezárása ellen
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X