szerző:
hvg.hu

Késsel szúrták nyakon a Thököly úti boltost, aki elvérzett, mire rátaláltak – írja a Hír24. A Bors szerint a 66 éves férfi ékszerész volt.

A rendőrséget kedd délután értesítette az áldozat felesége, mert nem tudott bejutni abba az üzletbe, ahol a férje dolgozott. Az ajtó feltörése után kiderült, az idős embert megtámadták. Az egyenruhások értesítették a mentőket, de a sérülten már nem tudtak segíteni.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint emberölés miatt indult nyomozás az ügyben, az egyelőre azonban nem világos, mi áll a bűncselekmény hátterében. Egyelőre azt sem tudni, vittek-e el valamit az üzletből, tehát, hogy rablótámadás áldozata lett-e a 66 éves férfi. Az ügy további részleteiről későbbre ígértek tájékoztatást – olvasható a Hír24 oldalán.

A Bors szerint egy ékszerész az áldozat, és az üzletnél hajnalig tartott a helyszínelés.

A Havariapress is úgy tudja, hogy ékszerész volt a férfi, és az üzlet az övé volt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!