Kolumbiai gyerekpornó-rendezőt fogtak el Magyarországon

2012. január 10., kedd, 15:56 • Utolsó frissítés: 2012. január 10., kedd, 16:31
Szerző:


Címkék: ; ;

A magyar hatóságok fogták el hétfőn azt a spanyol férfit, aki ellen Kolumbia adott ki körözést gyermekpornográfiával kapcsolatos vádak miatt - jelentette a Colombia Reports című lap.

A Magyarországon elfogott Pedro Lapiedra december óta bujkált, azóta, hogy nem jelent meg a kiadatásáról tartott spanyolországi meghallgatáson - írja a Colombia Reports.

A kolumbiai vádak szerint a férfi fiatalkorú tinédzserlányokat szerepeltetett a Medellinben felvett pornófilmekben.

A magyarországi letartóztatás hírét a spanyol bíróság erősítette meg - írta a kolumbiai újság a spanyol La Semana magazinra hivatkozva.

A 37 éves Lapiedra a beszámoló szerint azt állította, nem tudott arról, hogy szereplői fiatalkorúak, és feltehetően hamis személyi igazolványt mutattak be neki.

Az egyik 16 éves áldozat arról számolt be, hogy 900 dollárt kapott a szerepléséért és Lapiedra azt ígérte neki, a felvételt nem terjesztik majd Kolumbiában - ennek ellenére a film több helyi honlapon is megjelent.

Lapiedrát Barcelonában tartóztatták le még tavaly márciusban, ám 135 ezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedték. Pornósztár feleségét, aki részt vehetett a lányok toborzásában, szintén keresik a hatóságok.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Kolumbiai gyerekpornó-rendezőt fogtak el Magyarországon
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X