Március végéig megkapják a közalkalmazottak a MÁV-kedvezményes utalványt

2012. február 23., csütörtök, 12:28 • Utolsó frissítés: 2012. február 23., csütörtök, 13:16
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A közalkalmazottak március végéig kézhez kapják a vasúti kedvezmény érvényesítéséhez szükséges utalványt, amelynek a felhasználási feltételei nem változtak az elmúlt évekhez képest - tájékoztatta a Máv-Start Zrt. csütörtökön közleményben az MTI-t.

A közlemény szerint az utalvány a közalkalmazotti dolgozóknak 12 menettérti, 50 százalékos kedvezményű utazást biztosít a vasúttársaság járatain. A vasúttársaság hangsúlyozta: már a honlapjukon is megtalálható a letölthető dokumentumok között az idei utazási utalvány, amely a vonatkozó kormányrendeletben meghatározott adatokat tartalmazza. A jogosultak a féláras kedvezményt ezen nyomtatvány megfelelő kitöltésével és a munkáltató érvényesítésével vehetik igénybe. Ennek feltétele, hogy az a szükséges adatokat tartalmazza, illetve az intézmény eredeti bélyegzőlenyomatával és az erre jogosult személy eredeti, cégszerű aláírásával legyen ellátva. 

Fotó:

A közalkalmazotti kedvezményt csak érvényes menetjegy vásárlásánál lehet felhasználni. A menetjegyek érvénytartama az útvonal távolságától függ: a 100 kilométernél rövidebb utazásnál a kiadott jegy még három napig, míg 100 kilométer feletti utazásnál 14 napig használható fel. 

Amennyiben az utas az utalványt a menetjegy vásárlásakor nem adja át a pénztárosnak vagy a jegyvizsgálónak, pótdíjat számít fel a vasúttársaság - olvasható a közleményben.

A 2011-ben kiadott utalványok 2012. március 31-ig használhatók fel. A közalkalmazottak kedvezményéről az utasok további információkat a www.mav-start.hu oldalon találnak.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Március végéig megkapják a közalkalmazottak a MÁV-kedvezményes utalványt
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X