Betörtek a Bank Centerbe a tüntetők - percről percre

PERCRŐL PERCRE

Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Orbán Viktor ünnepi beszédében az uniónak üzent, egyenlőséget követelt a magyaroknak. A Milla tüntetésén beiktatták Dopemant alternatív köztársasági elnöknek. Szélsőséges tüntetők betörtek a Bank Center épületébe, majd az MTV egykori székházához vonultak. Kövesse az eseményeket a hvg.hu-val!

1 2 3 4 5 10

2012. március 15., csütörtök | 19:48

Több tüntetőt előállított a rendőrség

Néhány előállítás történt csütörtökön a fővárosban - közölte Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI megkeresésére az esti órákban. A BRFK szóvivője az előállításokról pontos számot egyelőre nem közölt, azt mondta, az érintettek elszámoltatása jelenleg is tart az illetékes rendőrkapitányságokon. Hozzátette: az előállítások különböző szabálysértések miatt történtek. Horváth Katalin Fanni a Bank Centernél történteket firtató kérdésére későbbre ígért tájékoztatást.     

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-nek azt mondta: az állami rendezvényeket egy előre elkészített mentési terv alapján biztosították. Mint kifejtette, a fővárosban reggeltől a kora estig 45 embernek nyújtottak segítséget. Hat embert kellett kórházba szállítani, de azok egyike sem volt súlyos állapotban, könnyebb sérülések, enyhe rosszullét miatt szorultak ellátásra - tette hozzá a szóvivő.

2012. március 15., csütörtök | 19:26

Az állami ünnepségeken nem volt atrocitás

Óriási tömeg kíséretében telt az idei március 15-e - írta közleményében a közigazgatási tárca. Mint írták, a nemzeti lobogó felvonását több mint ezren kísértek figyelemmel.

Ezt követően több mint ötezer ember volt jelen a Múzeumkertben tartott ünnepi megemlékezésen. A családi programokkal színesített Budai Várban tízezrek vettek részt.

A Nyitott Parlament napon 14 óráig 8.700 érdeklődő látogatott el az Országgyűlés épületébe. A Kossuth Lajos téren rendezett, jó hangulatú ünnepséget óriási tömeg kísérte figyelemmel.

Az Operatív Törzs jelentése szerint a nemzeti ünnep alkalmából tartott állami rendezvényeken semmilyen rendkívüli esemény nem történt.

2012. március 15., csütörtök | 19:13

Alkotmánymódosításért kiált a Velencei Bizottság

A magyar kormánynak az alaptörvényt is módosítania kell az Európa Tanács Velencei Bizottságának igazságügyi reformunkról szóló véleménye szerint - olvasható ki a hvg.hu birtokába jutott tervezetből.

2012. március 15., csütörtök | 18:29

Feloszlott a szélsőjobbos tüntetés

Tudósítónk szerint teljesen feloszlott a szélsőjobboldali tömeg.

2012. március 15., csütörtök | 18:17

Videó: szélsőjobboldali tüntetők az MTV volt székháza előtt

2012. március 15., csütörtök | 18:17

Oszlik a tömeg az MTV volt székháza elől

Az MTV volt székháza elől oszlik a tömeg, a zászlókat is levették a székház épületéről.

2012. március 15., csütörtök | 18:16

Több százan a voltak MTV-székház előttt

2012. március 15., csütörtök | 18:05

Az MTV volt székháza előtt gyűlnek a szélsőjobboldaliak

100-200 szélsőjobboldali tüntető érkezett az MTV Szabadság téri volt épülete elé, ahol egy magyar és egy árpádsávos zászlót tűztek az épület zászlótartójába "Itthon vagyunk!" skandálás közepette. A téren rengeteg a készenléti rendőr.

2012. március 15., csütörtök | 17:58

A Bank Center után a Szabadság tér a cél

Elindultak a szélsőjobboldali tüntetők a Bank Centerből a Szabadság térre.

2012. március 15., csütörtök | 17:55

Videó: tüntetők a Bank Center előtt

1 2 3 4 5 10
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Betörtek a Bank Centerbe a tüntetők - percről percre
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X