szerző:
hvg.hu

Nem mernek szembenézni a Schmitt Pál plágiumügye okozta botránnyal az oktatási kormányzat vezetői: Hoffmann Rózsa "siet", Réthelyi Miklós pedig már az utcán ki sem mer szállni az autójából.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Itthon

Tulassay júliusban távozik az Semmelweis Egyetem éléről

A Semmelweis Egyetem szenátusa egyhangúlag, továbbá a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és annak oktatásért felelős államtitkársága is támogatja Szél Ágostonnak, az egyetem jelenlegi általános rektorhelyettesének rektori pályázatát - közölte az intézmény honlapján pénteken.

hvg.hu/MTI Itthon

Tulassayért szerveződik ma tüntetés

Az idő előtt távozó Tulassay Tivadar rektor melletti támogató demonstrációt szerveznek ma délutánra a Semmelweis Egyetem oktatói és hallgatói.