Videó: 120 kommandóssal csapott le a TEK Józsefvárosban

2012. április 13., péntek, 14:40 • Utolsó frissítés: 2012. április 13., péntek, 14:49
Szerző:


Címkék: ; ;

Drogügyek miatt 23 személyt állítottak elő a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik többemeletes lakóházából a Terrorelhárítási Központ kommandósai. A 120 kommandóssal kivonuló TEK-nek ez volt az eddigi legnagyobb akciója.

A 120 kommandós a rendőrség VIII. kerületi kapitányságának felkérése nyomán a péntek hajnali órákban 23 személyt állított elő a Józsefvárosban - közölte a TEK. A hvg.hu úgy tudja, mindegyik előállítottal szemben kábítószerrel való visszaélés gyanúja merült fel, értesüléseink szerint a kerületi rendőrök már régóta felfigyeltek a most elfogottak ügyeire.

A TEK műveleti egységei a józsefvárosi nyomozók információi alapján hajnali 2 óra körül egyszerre hét lakásban hajtották végre az elfogásokat. Tekintettel arra, hogy több helyszínen egyszerre kellett rajtaütni a célszemélyeken, az akcióban több mint 120 kommandós vett részt - tette hozzá a központ.

A péntek hajnali művelet a Terrorelhárítási Központ eddig legnagyobb létszámban végrehajtott akciója volt. A művelet ideje alatt a TEK munkatársai lezárták a Diószeghy utcát. Az elfogott 23 embert átadták a VIII. kerületi kapitányság munkatársainak.

120 kommandóssal csapott le a TEK Józsefvárosban
Szerző:tek.gov.hu
További videók
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Videó: 120 kommandóssal csapott le a TEK Józsefvárosban
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X