szerző:
MTI

Két hajdúböszörményi és egy debreceni férfit vett őrizetbe a rendőrség a szombatra virradó éjszaka történt fegyveres rablással összefüggésben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a három gyanúsítottat a szombaton beszerzett bizonyítékok alapján fogták el, és még aznap ki is hallgatták őket. Az egyik hajdúböszörményi családi házba két ember tört be. Az arcukat maszkkal eltakaró támadók hat gyereket és az édesanyjukat fegyverrel fenyegették, hogy adják át az otthon tartott pénzt. A tettesek 3,3 millió forintot vittek magukkal.

A család szarvasmarha-tenyésztésből élt, pénteken több állatot is eladtak, így több millió forint készpénz volt a házban. A rendőrség az ügyben fegyveresen elkövetett rablás gyanújával folytatja a nyomozást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!