Fegyveres rablás Hajdúböszörményben: három férfit őrizetbe vettek

2012. április 22., vasárnap, 22:01 • Utolsó frissítés: 2012. április 22., vasárnap, 22:29
Szerző:


Címkék: ; ;

Két hajdúböszörményi és egy debreceni férfit vett őrizetbe a rendőrség a szombatra virradó éjszaka történt fegyveres rablással összefüggésben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a három gyanúsítottat a szombaton beszerzett bizonyítékok alapján fogták el, és még aznap ki is hallgatták őket. Az egyik hajdúböszörményi családi házba két ember tört be. Az arcukat maszkkal eltakaró támadók hat gyereket és az édesanyjukat fegyverrel fenyegették, hogy adják át az otthon tartott pénzt. A tettesek 3,3 millió forintot vittek magukkal.

A család szarvasmarha-tenyésztésből élt, pénteken több állatot is eladtak, így több millió forint készpénz volt a házban. A rendőrség az ügyben fegyveresen elkövetett rablás gyanújával folytatja a nyomozást.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Fegyveres rablás Hajdúböszörményben: három férfit őrizetbe vettek
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X