Gyurcsány: meg akarnak ölni

2012. április 30., hétfő, 12:53 • Utolsó frissítés: 2012. május 01., kedd, 11:05
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Meg fog harcolni az igazáért - írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke a szakdolgozatával kapcsolatos plágiumgyanúra írt választ.

"Vádoltak anyósgyilkossággal, feleségcsalással, megvádolták gyerekemet, folyik a sukorói eljárás. Így élek, így élünk közel tíz éve. Az eszközök változtak, a célok nem: az első perctől el akarnak távolítani a politikából, pontosabban, politikailag meg akarnak ölni." - részletezte a volt miniszterelnök a politikai pályája során eddig őt ért támadásokat. "Mocskos játék zajlik. Nem először."

Gyurcsány jelzi: lopás miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mert dolgozata eltűnt a Pécsi Tudományegyetemről (PTE). A bejegyzésben burkoltan ugyan, de arra céloz a DK-elnök, hogy talán a Hír TV-nek is köze lehet a szakdolgozat eltűnéséhez. "Távol áll a Hír Tv-től, hogy konstrukciót gyártson? Volt-e már hasonló ügye a Hír Tv-nek, sőt, ugyanennek a műsornak, amelyben már bíróság is kimondta, hogy csalás és hazugság történt annak érdekében, hogy lejárassák a Fidesz egyik ellenfelét?"

"Az élet felülírja a terveket. Holnapi beszédem erről a világról, a legújabb koncepciós vádról is fog szólni a Városligetben 12.00 órakor" - zárja írását Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció május 1-jén a budapesti Városligetben tart majálist.

Fotó:

A Hír TV pénteken és vasárnap számolt be arról, hogy Gyurcsány Ferenc szakdolgozata nagyfokú egyezést mutat volt sógorának, Rozs Szabolcsnak azonos című dolgozatával. A bizonyítást azonban nehezíti, hogy mindkét diplomamunka eltűnt a PTE-ről.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Gyurcsány: meg akarnak ölni
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X