szerző:
hvg.hu

“Fogadj örökbe egy vízibiciklit” néven rendeznek jótékonysági rendezvényt augusztus 20-án Zánkán. Az Új Nemzedék Központban rendezett programokra ellátogatók 200 gyermek iskolakezdését segíthetik.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnepen a jótékonysági rendezvény keretében egész napos gyerekprogramok, bohócok, sportvesenyek és tombola is várja az érdeklődőket az egykori úttörőtáborban. Délután 16 órától fellép a Kanizsa Csillagai Együttes, Janicsák Veca, az R-Go és a Mystery Gang is, az estét pedig 22 órától tűzijáték zárja. A rendezvény házigazdája Görög Zita, társszervezője pedig a hvg.hu-n nemrég bemutatott Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány.

Azok, akik augusztus 20-án ellátogatnak Zánkára, 1000 forinttól bérelhetnek vízibiciklit 20 percre. A befizetett összeggel pedig 200 rászoruló gyerekek beiskolázást segíthetik. Akik hozzájárulnak a kezdeményezéshez egy dicsőségfalra is felkerülnek. Emellett az egyik vízibiciklit örökbe is lehet fogadni. Aki a legnagyobb összeget kínálja a járműért, 2013 nyarán ingyenesen használja, ráadásul a vízibickli az ő nevét viseli majd. A vízibiciklit magánszemélyek és cégek is örökbefogadhatják, a licitálást a vatera.hu bonyolítja majd.

„Az egyik legfontosabb küldetésünk, hogy felkaroljuk azokat a fiatalokat, akik segítségre szorulnak, és a szociális táboroztatás egyik magyarországi bázisává váljunk. Az Age of Hope Gyerekvédelmi Alapítvánnyal közösen most azért indítottuk útjára ezt a jótékonysági rendezvényt, hogy segíteni tudjunk a gyerekek beiskolázásban is. Remélem, sokan lesznek velünk a nemzeti ünnepen és sokaknak tudunk közösen segítséget nyújtani” – írta a rendezvény sajtóközleményében Siklódi Levente, az Új Nemzedék Központ ügyvezető igazgatója.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!