Selmeczi megdöbbent a fideszes Varga mondatain - videó

2012. szeptember 11., kedd, 16:38
Szerző:


Botrányos kijelentések hangzottak el keddre virradóra a parlamentben a családon belüli erőszakról szóló vitában. Ennek kommentálására kértünk fel fideszes és jobbikos képviselőket.

Selmeczi megdöbbent a fideszes Varga mondatain
Szerző: hvg.hu
További videók
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés
39 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. szeptember 13., 11:20 Kosarotatio

Gazsi te orult liberalbolsi fasiszta, nem a 2002-2010 kozotti kormany volt a hatartalan komcsi koruppciojaval aki tonkretette az orszagot?Nem ismetlem a mocskos komcsi korupptok sorait te okor. Kosa Lajos Oslo

2012. szeptember 13., 09:39 Czobor Marianna

Mivel most is csak a férfiak szólaltak meg, gondolom félnek az emberek, asszonyok megszólalni, ezért ezt a női hallgatást megtöröm. Tisztelt képviselő asszony, nem itt kellett volna megdöbbenni, hanem részt kellett volna venni az Ön hozzájárulásával szervezett késői ülésen, mert azt hiszem ezért veszi fel a fizetését és sok minden más juttatást, de ez szól az összes képviselőnek, pártállásra, nemre, korra való tekintet nélkül. NEM EZÉRT VÁLASZTOTTUK MEG ÖNÖKET!!!! A tisztelt képviselők kevés magyar irodalmat olvasnak, és főleg Petőfi verseket, de emlékeztetésül idézek: " ..Habár fölül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az Úr!.." Lehet most hatalommal visszaélni, de mindennek van határa. Mivel férfiak aljaskodtak a nőkkel, ezért feltételezhetem, mert a kijelentésükkel jogot , és okot adtak rá, hogy otthon is a kijelentésüknek megfelelően bánnak a család nő tagjaival, még lehet, hogy erőszakot is alkalmaznak, ezért nem engedik meg a törvényt.

2012. szeptember 13., 06:01 Nemeth Zsolt

cocksucker all.........

2012. szeptember 12., 19:35 Márria Magdolna Kránitz

"Szenátorasszony!!"! Ön, mint egy műveletlen, tanulatlan szőke...soha ne döbbenjen meg!!! A MEGDÖBBENÉS MINKET ILLET! Egy kifli tolvaj, magánnyugdíj lenyúlásának ügyintézője..., aki svéd nyugdíjasként szeretne élni .... az nekünk ne beszéljen!!!!! Nálunk is jó lenne, ha a magyar nyugdíjasoknak svédeknél fizetett nyugdíjból kellene megélnie!

2012. szeptember 12., 14:47 József Gazsi

Egyes fideszes, kdnp-s parlamenti képviselők még mindig visszakívánják a sötét középkort. A saját családi életében is megvalósította vajon ezeket a gondolatokat, vagy csak úgy kibuggyant belőle. Gondoljunk bele mondjuk hat gyerek van egy családban és egyiknek sincs munkája - tisztelet a kivételnek - vajon mit csinálnak, mert az állam szerint az oktatás ingyenes. A családoknak nem annyi a pénzük, mint a parlamenti képviselőknek. Sajnálatos módon el sem tudják képzelni, hogy azért nincs gyerek, mert a szülők még tervezni sem merik, mert miből és hogyan az nagy úr. A férj keres az asszony otthon neveli a lurkókat. Ez sok családban csak álom. A fidesz politikája miatt nagyon sok ember vesztette el az állását, a munkanélkülit pedig csak meghatározott ideig kapja, pedig akar dolgozni. Képviselő úr nem is ebben az országban él, vajon akkor hogyan lehet itt ebben a parlamentben képviselő, és vajon kinek az érdekeit kép-viseli ?!

További 34 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Selmeczi megdöbbent a fideszes Varga mondatain - videó
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X