Index: meghalt egy rab a Kozma utcai börtönben

2012. december 11., kedd, 20:48 • Utolsó frissítés: 2012. december 11., kedd, 20:49
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Meghalt egy elítélt a múlt pénteken a Kozma utcau fegyintézetben, tudta meg az Index, amely úgy értesült, a férfit zárkatársai lényegében halálra verték.

Múlt pénteken a déli órákban a Kozma utcai Budapesti Fegyház és Börtönben rosszul lett, majd az egészségügyi rendelőbe szállítva meghalt egy elítélt - tudta meg az Index, amelynek értesülését a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) sajtóirodája.

A lap úgy tudja, hogy a 61 éves elítéltet a zárkában társa vagy társai két napon át verték halála előtt. A BVOP sajtóirodája az Index-szel azt közölte, hogy az orvosi vizsgálat során felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a zárkatársakat azonnal elkülönítették. A börtön parancsnoka halált okozó testi sértés gyanúja miatt feljelentést tett, a rendőrség elkezdte a nyomozást - áll a cikkben, amely szerint a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka vizsgálatot rendelt el az eset körülményeinek feltárására.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Index: meghalt egy rab a Kozma utcai börtönben
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X