szerző:
hvg.hu

Megtalálták Sramó Andrást, a bajai Eötvös József Főiskola docensét, aki még november 4-én tűnt el - közölte a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal.

Sramó András novemberben ismeretlen helyre távozott, kedden pedig a kapitányság közleményben tudatta, hogy a keresett személy tartózkodási helyét megállapították, ezért körözését visszavonták, az eljárást pedig megszüntették - írta a baon.hu. Családja semmilyen jellegű egyéb információ közléséhez nem járult hozzá.

A család nevében a tanár testvére, Sramó János szintén közleményben mondott köszönetet a kapitányságnak, amiért minden erőt megmozgattak és rengeteg munkát fektettek fivére megtalálásába, aki hazakerült és munkába állt. Egyúttal az aggódó, együttérző érdeklődést megköszönve kérte mindenki megértését és diszkrécióját.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!