szerző:
hvg.hu

Megtalálták Sramó Andrást, a bajai Eötvös József Főiskola docensét, aki még november 4-én tűnt el - közölte a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal.

Sramó András novemberben ismeretlen helyre távozott, kedden pedig a kapitányság közleményben tudatta, hogy a keresett személy tartózkodási helyét megállapították, ezért körözését visszavonták, az eljárást pedig megszüntették - írta a baon.hu. Családja semmilyen jellegű egyéb információ közléséhez nem járult hozzá.

A család nevében a tanár testvére, Sramó János szintén közleményben mondott köszönetet a kapitányságnak, amiért minden erőt megmozgattak és rengeteg munkát fektettek fivére megtalálásába, aki hazakerült és munkába állt. Egyúttal az aggódó, együttérző érdeklődést megköszönve kérte mindenki megértését és diszkrécióját.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!