Megtalálták a bajai főiskola docensét

2012. december 11., kedd, 16:10 • Utolsó frissítés: 2012. december 11., kedd, 16:40
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Megtalálták Sramó Andrást, a bajai Eötvös József Főiskola docensét, aki még november 4-én tűnt el - közölte a baon.hu Bács-Kiskun megyei híroldal.

Sramó András novemberben ismeretlen helyre távozott, kedden pedig a kapitányság közleményben tudatta, hogy a keresett személy tartózkodási helyét megállapították, ezért körözését visszavonták, az eljárást pedig megszüntették - írta a baon.hu. Családja semmilyen jellegű egyéb információ közléséhez nem járult hozzá.

A család nevében a tanár testvére, Sramó János szintén közleményben mondott köszönetet a kapitányságnak, amiért minden erőt megmozgattak és rengeteg munkát fektettek fivére megtalálásába, aki hazakerült és munkába állt. Egyúttal az aggódó, együttérző érdeklődést megköszönve kérte mindenki megértését és diszkrécióját.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Megtalálták a bajai főiskola docensét
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X