szerző:
hvg.hu

Vitézy Dávid BKK-vezér és Bolla Tibor BKV-vezér közös döntése alapján százezer forint jutalmat kapott az a BKV-sofőr, aki a 909-es éjszakai járaton elfogott egy zsebtolvajt - írja a BKV Figyelő blog.

A BKV Figyelő blog egy hete arról számolt be, hogy a 909-es éjszakai járat egyik sofőrje elfogott egy zsebtolvajt. A BKV Zrt. a blogot arról tájékoztatta, hogy a járat vezetője 2011. áprilisától dolgozik a BKV-nál, mint állandó éjszakás járművezető.

A sofőr a munkáltatói dicséret mellett Vitézy Dávid BKK-vezérigazgató és Bolla Tibor BKV-vezérigazgató közös döntése alapján 100 000 forint jutalmat kap - közölték a bloggal, mert "munkáját bátran, a közszolgáltatótól elvárható felelősséggel, a társadalomban sajnos oly gyakori félrenézés helyett példamutató kiállással és intézkedéssel teljesítette".

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata azt közölte: a X. kerületi rendőrkapitányság lopási kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L. Zsolt ellen, aki február 21-én hajnalban egy utas mobiltelefonját sikertelenül próbálta meg ellopni, mivel a busz vezetője megakadályozta őt ebben és visszatartotta a járőrök kiérkezéséig.

A teljes bejegyzést itt olvashatja!