Jövő vasárnap alapít pártot Bokros

2013. április 10., szerda, 15:28 • Utolsó frissítés: 2013. április 10., szerda, 17:11
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Jövő vasárnap jelenti be új pártja alapítását Bokros Lajos – írja az Index. A lap szerint az eseményen rögtön megalakítják a párt ötfős elnökségét is.

Az Index információi szerint április 21-én a Corinthia Hotelben jelenti be hivatalosan Bokros Lajos uniós képviselő, egykori pénzügyminiszter, hogy saját pártot alapít. Az eseményen részt vesz a tíz alapító, akik közül rögtön megválasztják az öttagú elnökséget is.

Az alapítók Bokrost javasolják elnöknek, az elnökségbe pedig rajta kívül még Pálfy G. István egykori tévés személyiség, Pusztai Erzsébet, az MDF, az MDNP és a Centrumpárt egykori politikusa, Kajdi József, az Antall-kormány közigazgatási államtitkára, valamint Cselényi László, a Duna Televízió volt elnöke kerül. Kajdi és Pusztai a Bokros elnöksége alatt működő Szabadság és Reform Intézet kuratóriumi tagjai.

A párt megnevezése szerint konzervatív szabadelvű irányzatot követ majd, és az Orbán-kormány ellenzékének táborát gyarapítja majd.

Bokros pártalapítási terveiről már március elején beszámoltunk, akkor a párt neve még nem dőlt el, de ötletként felmerült a Modern Magyarország Mozgalom is.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Jövő vasárnap alapít pártot Bokros
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X