Mégsem lesz feljelentés Bajnai Gordon ellen

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője nemrég arról beszélt: feljelentik Bajnai Gordont. Hétfőn azonban Pálffy István megcáfolta ezt – közölte az Együtt-PM.

"A rezsim múlt héten minden korábbit alulmúló hazugsággal kezdte támadni Bajnai Gordont. Az Orbán Viktor kedvenc lapjában, jóbarátja, Lovas István tollából napvilágot látott összeesküvés-elmélet szerint, a Bilderberg-csoport fogott össze Magyarország ellen, és ennek az összeesküvésnek a része az is, hogy Bajnai Gordon kimondta: Magyarország egyre jobban fél a hatalomtól" – olvasható az Együtt–PM Szövetség hétfői közleményében.

Felidézik: Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője kijelentette: feljelentik Bajnai Gordont. "A mai napon azonban Pálffy István megcáfolta ezt a nevetséges kijelentést, beismerve ezzel, hogy a vádaskodás teljes mértékben nélkülöz minden kapcsolatot a valósággal, azzal csak a rezsimközeli média foglalkozik komolyan. Harrach tehát a múlt héten hazudott, majd most gyáván visszakozott" – vonja le a következtetést az Együtt–PM.

Közleményük szerint a valóság az, hogy "Magyarország ellen az Orbán–Simicska-csoport fogott össze: módszeresen lenyúlták a polgárok magánnyugdíj-megtakarításait, a trafikokat és az állami földeket".

"Az összeesküvés-elmélet ordas hazugság, elterelő hadművelet: célja az, hogy a rossz kormányzásról és a tisztességtelen politikáról elterelje a közvélemény figyelmét, a változást akaró politikai erőket pedig megossza" – írják.